ailesinden kastı ne yaşlı bir anne mi yaşlı 1 anne 1 baba mı yoksa bekar görümce kayın elti çoluk çombalak mı aralarında dağlar kadar fark var bende kayınvalidemle yaşıyorum çünkü?inşallah canım :)
ya bizde simdi onu konustk ailesiyle birlikte yaşayıp para biriktirelim istiyoda bn cok kararsızm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Damlaya damlaya göl, artıra artıra birikim olur:)
- Konu Sahibi Magnoliam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ailesinden kastı ne yaşlı bir anne mi yaşlı 1 anne 1 baba mı yoksa bekar görümce kayın elti çoluk çombalak mı aralarında dağlar kadar fark var bende kayınvalidemle yaşıyorum çünkü?
annesi babası. iki erkek kardesi var ama birisi okuyor diğeri dıarda calışıyor yani evde 4 kişi olcaz sizden bişey istemeyz paranızı biriltirirsiniz demişler. illaki masrafmz olur ama kiraya para vermektnse..
valla büyükle yaşamak rahat oluyor sen çalışırken evde evin toparlanması falan güzel oluyor ama bu siizin her şeyi ne kadar taktığınıza da bağlı mesela bnm için tabağı ben oraya koymuşum o oraya koymuş çok farketmez ama bazı insanlar aman benim özel hayatıma müdahale ediyor olarak algılıyorsen hangisindensin. Ama para biriktirme konusunda gerçekten katılıyorum bnm kayınvalideminde maaşı var şükürler olsun rabbime sen biraz düşün özelden soru sorki arkadaşın konusu dağılmasınannesi babası. iki erkek kardesi var ama birisi okuyor diğeri dıarda calışıyor yani evde 4 kişi olcaz sizden bişey istemeyz paranızı biriltirirsiniz demişler. illaki masrafmz olur ama kiraya para vermektnse..
Güle güle oturun canım hayırlı olsun inşallah bu aydan sınra bereketli bereketli biriktirirsin paranı:)hepinize mrb kızlar.bende bu ayın bitmesini dört gözle bekliyorum.ev taıdık nakliye falan derken tüm birikim gitti elimde olan artık kenara para koymak istiyorum yaa bir yerde param dursunda iştaha geleyim.üstünede kredimi cekeyim insalhh o günleri görürüm yarabbim yardım et. güç ver breket ver tez zamanda göster rabbim
Büyüklerle oturmak beraber yaşamak bencede çok güzel karşılıklı anlayış olsun yeter ki :) bu arada kafanıza göre takılın kızlar bu konu hepimizin kahve_kokusu çok naziksin canım :)valla büyükle yaşamak rahat oluyor sen çalışırken evde evin toparlanması falan güzel oluyor ama bu siizin her şeyi ne kadar taktığınıza da bağlı mesela bnm için tabağı ben oraya koymuşum o oraya koymuş çok farketmez ama bazı insanlar aman benim özel hayatıma müdahale ediyor olarak algılıyorsen hangisindensin. Ama para biriktirme konusunda gerçekten katılıyorum bnm kayınvalideminde maaşı var şükürler olsun rabbime sen biraz düşün özelden soru sorki arkadaşın konusu dağılmasın
saol gülüm
Magnoliam
sende güzel yüreklisin bu arada banka hesabımın ücra bir köşesinde 20 tl kalmış 10 t de evde var şuanda 30 tl var eşim hala görevde gelmedi bu ay gelecek gibide görünmüyor neyse canları saolsun minimum harcamayla inşallah ayın 15 ini getirebilirim bahçemdeki sebzelerde olursa olur olur yaparım ben bu işi
Ben aslinda konuyu takip ediyorum, ama mesaji görünce cevap yazmadan gecemedim. Bence bir arada yasamak hic ama hic iyi degil, bdv bu konularla dolu. Ne özel hayat ne baska bisey kaliyor. Sirf birikim ev almak icin en iyi zamanlari büyüklerle birlikte gecirmek, herkes bastan vaatlerde bulunuyor, ama %90 inin sonu hüsran.anlasmanin garantisi yok, en güzel zamanlar geri gelmez.gerekirse evlenmeyi bir süre bekletin ama kesinlikle ayni evde yasamayin.ne kadar ayri olursaniz o kadar saygi duyarlar sizede evlililiginizede.inşallah canım :)
ya bizde simdi onu konustk ailesiyle birlikte yaşayıp para biriktirelim istiyoda bn cok kararsızm
Meraba kızlar beni de alır mısınız aranıza sizi konu açıldıgından beri takip ediyordum aslında ekonomi-finans forumundan takip ettiğim başka konularda var ama onlar çok ilerlemiş çok kaynaşmış bu topic yeni açılmışken büyümesine bende yardımcı olabilirim belki
Sevgili kahve_kokusu eşin ne iş yapıyo canım
saol gülüm Magnoliam sende güzel yüreklisin bu arada banka hesabımın ücra bir köşesinde 20 tl kalmış 10 t de evde var şuanda 30 tl var eşim hala görevde gelmedi bu ay gelecek gibide görünmüyor neyse canları saolsun minimum harcamayla inşallah ayın 15 ini getirebilirim bahçemdeki sebzelerde olursa olur olur yaparım ben bu işi
askeri personel canım benm dün görüştük daha 15 gün yokmuş neden sordun tanıdık mısın kız yoksa enselendim mi_?_Meraba kızlar beni de alır mısınız aranıza sizi konu açıldıgından beri takip ediyordum aslında ekonomi-finans forumundan takip ettiğim başka konularda var ama onlar çok ilerlemiş çok kaynaşmış bu topic yeni açılmışken büyümesine bende yardımcı olabilirim belki
askeri personel canım benm dün görüştük daha 15 gün yokmuş neden sordun tanıdık mısın kız yoksa enselendim mi_?_
Ayyy yok canım ya keşke öyle olsaydık valla çok isterdim bu samimiyetinden sonra tahmin ettim canım eşinin işini de ondan sordum bende nişanlıyım benimki de askeri personel 2 haftalıgına göreve gitti sürekli uzatıldı 2 ay oldu sonra da bu darbe olayları dönemediler bi türlü şimdi bizimkinin süresi bile belli değil inşallah sizin sürede bi değişiklik olmaz canım allah kavuştursun hayırlısıyla tez vakitte
Bu arada gerçekten çok endişeleniyorum canım masum askerler subaylar için rabbim onların ve yakınlarının yardımcısı olsun alkah sabır versin
herkeze günaydın magnoliam tsk ederim bereketli hayırlı birikimler olsun inslhh.allahtan mani keder cıkmazda insallh saglıkla bol birikimler yaparız.bu ay ilk başlıyacagımm.
ama eksik bitmiyor misafir odama prde diktirmek istiyorum ve fırınımın üstündeki ocagı kullanamıyorm.mermeri kestirmek istemedim tertemiz güzel tezgahı üzerine direk set üstü ocak koymak istedim set üstü ocak alıcam.yani hem para birirktirmek istiyorm hem ihtiyaclarımı almak.ama arabayıda herseyden cok istiyorum...çok iyi harcama ödeme planı yapmam lazım.kızlar ben asgari ücret alıyorum sizce bana kredi ne kadar verirler.bana en fazla 20 bin lazım.sizce bu iş olurmu en azda 15 bin lazım.
ama eksik bitmiyor misafir odama prde diktirmek istiyorum ve fırınımın üstündeki ocagı kullanamıyorm.mermeri kestirmek istemedim tertemiz güzel tezgahı üzerine direk set üstü ocak koymak istedim set üstü ocak alıcam.yani hem para birirktirmek istiyorm hem ihtiyaclarımı almak.ama arabayıda herseyden cok istiyorum...çok iyi harcama ödeme planı yapmam lazım.kızlar ben asgari ücret alıyorum sizce bana kredi ne kadar verirler.bana en fazla 20 bin lazım.sizce bu iş olurmu en azda 15 bin lazım.
bütün planlarım bu kredi üzerine kurulu hayatımı buna adapte ettim.ben
bütün planlarım bu kredi üzerine kurulu hayatımı buna adapte ettim.ben
Canım maaşinı nerden çekiyosun bankadan mı elden mi muhasebe vs gibi
kredi notum bankadan ögrendim iyiymiş fakat çalışmazken borclarda vardı kredi k.ödemesi düzensiz oldu hep aksadı.biraz ödemeleri düzeltsin dedmiş ban.bende işe girdigimden beri düzenli yatırıyorm kartlarım 2 tane ikiside 500 tl limitli birini kapatıcam maas kartımı bırakıcam.
masımı bankadan cekiyyorm maas müsterisim garantinin
herkeze günaydın magnoliam tsk ederim bereketli hayırlı birikimler olsun inslhh.allahtan mani keder cıkmazda insallh saglıkla bol birikimler yaparız.bu ay ilk başlıyacagımm.
tatlm bnde asgari ücretliyim geçen 12bin cok rahat cektm internet üzerinden. gidip konusursan verebilrler
masımı bankadan cekiyyorm maas müsterisim garantinin
Canım önce bi garantiden sansını dene hatta @up2551 arkadaşında dediği gibi internet üzerinden de başvurabilirsin faiz oranlarına dikkat et lütfen bu arada ne kadar sürede ödemeyi planlıyosun 15bin 36 ayda yaklaşık 600 tl geri ödemesi olur ödeyebilir misin hesabını iyi yap mutlaka
Meraba kızlar beni de alır mısınız aranıza sizi konu açıldıgından beri takip ediyordum aslında ekonomi-finans forumundan takip ettiğim başka konularda var ama onlar çok ilerlemiş çok kaynaşmış bu topic yeni açılmışken büyümesine bende yardımcı olabilirim belki
Hoşgeldin canım iyi ki geldin birikimlerin hayırlı uğurlu olsun inşallah:) Bende ilk geldiğimde baktım diğer konular çok ilerlemiş kaynaşmışlar benim gibi yeni başlayanlarla da biz kaynaşalım birbirimizi motive edelim diye açmıştım konu da sayfada hepimizin :)
kalbini ferah tut hepimize allah sabır versin asker eşi zordur herşeyi bilerek kabul ettik geceleri tek uyumayı çocuğu tek hastaneye götürmeyi bütün özel günlerde tek olmayı biz kabul ettik yol gözlemeyi öğrendik olsun sağlık olsun eşsiz yaşarız ama vatansız yaşayamayız. onlar iyi olsunlar da bizimki 15 günlüğüne gitmişti şimdi bi 15 gün daha uzatmışlar bakalım sora yine uzar mı uzamaz mı ?Ayyy yok canım ya keşke öyle olsaydık valla çok isterdim bu samimiyetinden sonra tahmin ettim canım eşinin işini de ondan sordum bende nişanlıyım benimki de askeri personel 2 haftalıgına göreve gitti sürekli uzatıldı 2 ay oldu sonra da bu darbe olayları dönemediler bi türlü şimdi bizimkinin süresi bile belli değil inşallah sizin sürede bi değişiklik olmaz canım allah kavuştursun hayırlısıyla tez vakitte
Bu arada gerçekten çok endişeleniyorum canım masum askerler subaylar için rabbim onların ve yakınlarının yardımcısı olsun alkah sabır versin