yok karar verdim türk kahveside nescafede içmeyecegim bana yaramıyor ikiside.en iyisi bitki çayı içerim soda(meyveli sade)içerim.limonlu melisa var yaprak sıcak çay olarak atıp karıstırır içerim.granül kahvedense türk kahvesi çok faydalı. günde 1 fincan türk kahvesinin sayısız faydaları var. granül kahve hiç tüketmem.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Damlaya damlaya göl, artıra artıra birikim olur:)
- Konu Sahibi Magnoliam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?@sempatik_kız mesleğim açısından ne kadar uygun olur bi blog açmak bilmiyorum. Aslında ben de istiyorum. Çünkü ben de çok takip ediyorum blogları
hayırlı cumalarBu arada hayırlı Cumalar kızlar sıcak resmen başıma geçmiş unuttum yazmayı
kızlar ben bu sene kpss girmedim cok atama olurmu acaba.2014 te hazırlandım lisans olarak girdim tarih sorularıyla mgdur oldum.cok elenen oldu benim gibi çok emek vermiştim .müfredat dışı cıckınca kaldım.isyan ettim girmedim bu senede
ne yapsam tekrar üniversitemi okusam tekrar kpss girsemmi çabuk atanacak bir bölüm mü okusam kafamda deli sorular???
bugün evde yardımcı abla var. ben 15 günde bir almayı düşünüyordum, eşim haftada alalım, biz de birbirimize zaman ayırırız dedi. doğrusu işime geldi. zaten iki kişinin kirinden, pisinden nolacak. eşim de ben de düzenliyiz, dağınığımız olmuyor. yarım gün gelecek, işleri de kendine göre düzene koyacak. haftalık ütünü de yaparım dedi. zaten anneme gelen bir abla, birbirimize yıllardır alışığız. 55 TL'dan ayda 220 TL bir bütçe ayırmış oluyoruz.
bu akşam markete uğramayı düşünüyorum. yoğurt, süt, yumurta, türk kahvesi, kahvaltılık ve tereyağı alırım. allah dar gelirlilerin yardımcısı olsun.
bu akşam markete uğramayı düşünüyorum. yoğurt, süt, yumurta, türk kahvesi, kahvaltılık ve tereyağı alırım. allah dar gelirlilerin yardımcısı olsun.
canım yeni gördüm etiketi. canım annem eylül ayında iri domatesler alıyor. sonra onları yıkıyor ve kaynayan suya atıyor, üzerinde küçük çizikler oluşunca hemen çıkarıyor. el dayancak hale gelince, kabuklarını soyuyor. yeşil yerlerini çıkarıp doğru robota atıyor. sos haline gelince büyükçe bir tencereye döküyor. birikince tuzunu da atıp kaynatıyor. sonra da kaynak kaynak kavanozlara dolduruyor ve sıkıca kapaklarını kapayıp, bir bezin üzerine ters şekilde kapıyor. kışın yerken tazesinden hiç bir farkı olmuyor. çekirdek istemezsen yeşil yerini çıkarırken çekirdeklerini de alabilirsin. ama dikkat et kaynar suda yumuşayana kadar kalmasın, kabuğu soyulur duruma gelince hemen çıkaracaksın.bende tarhana yapıcam turşu yaparız karnıyarık ve musakkalık koyarım buzluğa küpküp domates doğrarım kışın yemeklere on numara oluyor ama domates sosunu bilmiyorum Janita tarif verirse ondan da hazırlarım çilek reçeli yapmıştım kış gelmeden bitti :d az yapmışım. annem kiraz ve vişne reçeli yapmış o var reçel yeter olmazsa kışın ayva reçeli yaparım. Mantı yaz kış sürekli yapıp buzluğa atarım zaten birde sulu köftelik kuru köftelik yapar koyarım arada çok arahat olur taze fasulyeyi domatesle kavurur koyarım. çalıştığım için nohut k.fasulye ve buğday haşlayıp koyarım k işten gelince hazır olsun diye eriştem boncuk mantım birtanecik annemden (tontiş kaynanacığımdan) işte bendeki hazırlıklar da böyle
Pazar alışverişim 56 lira tuttu kızlar unutmadan yazayım dedim bugünü de böylece kapattık:)
H
Hayat ne garip
canım hiç bilgim yok o konularda olsa fikrimi belirtirdim Allah gönlüne göre versin inşallah:)
En iyisini yaparsın canım ev işi temizlik çok nankör o vakti birbirinize ayırın en güzeli hayat dediğin kısacık anlardan ibaret zatenbugün evde yardımcı abla var. ben 15 günde bir almayı düşünüyordum, eşim haftada alalım, biz de birbirimize zaman ayırırız dedi. doğrusu işime geldi. zaten iki kişinin kirinden, pisinden nolacak. eşim de ben de düzenliyiz, dağınığımız olmuyor. yarım gün gelecek, işleri de kendine göre düzene koyacak. haftalık ütünü de yaparım dedi. zaten anneme gelen bir abla, birbirimize yıllardır alışığız. 55 TL'dan ayda 220 TL bir bütçe ayırmış oluyoruz.
kadınlar zaten dışarıda çalışıyor, eve gelince de temizlik, ütü, yemek gerçekten zor. sizin çocuk var sanırım. onun hakkı olan bir zamanı da ev işlerine ayırmaktansa, hem biri sebeplenir, hem de o zaman size ve çocuğunuza kalır.Janita yardımcı işi iyidir... Hatta iyi bi yardımcı candır. Benim evimde 5 yıldır var. Hergün geliyor. Verdiğim para helali hoş olsun.
Kumbarama 5 TL attım bugün
dün işten yorgun yorgun geldim, ohh ütüler yapılmış, temizlik yapılmış. hatta dolapta ayıklanmış taze fasulye vardı, onu da z.yağlı pişirmiş. gelen abla yıllardır anneme, babanneme geliyor. ailemizin yardımcısı yemek düzenimizi de, ev düzenimizi de biliyor. ileriki zamanlarda yani çoluk çocuğa karışınca, ben de daha sık alırım. daha 13 gün oldu evleneli. her şey yepyeni. akşamları ben yemek hazırlarken, eşim bakıyorum lavobaları ovuyor, yemek sonrası ben toparlarken o da süpürüyor, gerek görürsem paspas yapıyorum. eşim annesine de çok yardım edermiş, inşallah kendi evimizde de böyle devam eder. k.valideme onu kadın kıymeti bilir yetiştirdiği için de sık sık teşekkür ediyorum. rabbim bozmasın.
Merhaba hanımlar bende araniza katılmak istiyorum ne zaman para biriktirmek istesem mutlaka o ay bişey çıkar bayram nedeniyle geçene ay çok zorlandık iki klimamiz var ikiside bozuldu buzdolabimin önce kapaği kırıldı yaptırdık 200 tl bir haftasonra tümden bozuldu buzlugumuda yeni doldurmuştum herşey çöpe gitti ikigundur çalışıyor ama heran bozulabilir sürekli bir masraf çıkıyor .eşim hiçbirşeye dikkat etmez memur maaşıyla çok lüks yaşar hiçbirşeyden kismaz sürekli dışardan yemek ister alışveriş hastalığı var kredi kartimiz sürekli çok gelir o yüzden ben pek bişey biriktiremiyorm bundan sonra buradayım sizlerden öğreneceklerim sayesinde belkiw birşeyler yaparım .
Dün 6 tl bugun 2 tl attım şimdilik..
Hoşgeldin canım bereketli birikimlerin olsun inşallah :)Merhaba hanımlar bende araniza katılmak istiyorum ne zaman para biriktirmek istesem mutlaka o ay bişey çıkar bayram nedeniyle geçene ay çok zorlandık iki klimamiz var ikiside bozuldu buzdolabimin önce kapaği kırıldı yaptırdık 200 tl bir haftasonra tümden bozuldu buzlugumuda yeni doldurmuştum herşey çöpe gitti ikigundur çalışıyor ama heran bozulabilir sürekli bir masraf çıkıyor .eşim hiçbirşeye dikkat etmez memur maaşıyla çok lüks yaşar hiçbirşeyden kismaz sürekli dışardan yemek ister alışveriş hastalığı var kredi kartimiz sürekli çok gelir o yüzden ben pek bişey biriktiremiyorm bundan sonra buradayım sizlerden öğreneceklerim sayesinde belkiw birşeyler yaparım .
Hosbuldum cnm hepimizin bereketli birikimleri olur ınş.:))
Bende size katılıyorum kesinlikle kk bir kurtarıcı zor durumlarda borç isteyecek kimse yoksa yada varda isteyemiyeceksen çok iyi iş görüyor doğru olan bilinçli kullanmak .