Mutfak Dekorasyonu damlalıklı mutfak evyesi hakkında yardım!

ilay86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
203
1
merhaba herkese
yeni evime yaptırdıgımız mutfak sonunda bitti tezgah icin çimstone istemistim ama mermerci cok dayanıklı ve kalite granitle aynı degerde nerdeyse ama sonuc olarak dökme bi malz. granit dogal ve saglıklı bi tas deyince esimle dogal olanı olsun dedik ve granitte karar kıldık.2-3 gün icinde insallah oda takılır yada 1 haftaya diyelim biz neyse.ilk önceleri damlalıklı evyelerden istemistim fakat onlarda tezgah üstü takıldıgı icin kararsız kalmısdım.kullanan bi kac arkadasımda kesinlikle tavsiye etmiyorum normal evye al diyince cok kararsız kaldım.yarına kadar karar vermem gerekiyor damlalıklı evye kullanıpta memnun olan yada olmayan arkadaslar yardımcı olabilirlerse cok sevinecegim.

Damlalıklı da bu fazladan olan delikler yukarıdaki suyun daha kolay gitmesini sağlamıyor mu? Ben kullanmadım ya da annem kullanmadı ama ne gibi dezavantajı olabilir ki sanki daha iyi gibi?:44:

Merhaba öncelikli olarak şu eviyenin dekorlu olanını tavsiye ederim Silverline Ankastre | rnler ve Granit yerine çimstone önerebilirim. nedeni bu makalede. Mutfak Tezgahı ve Granit | Mimar Osman Doğan – Mimarlık

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de damlalıklı evye düşünüyorum evime.
Siz aldınız mı memnun kaldınız mı?
Bize de mermerci bundan almayın diyerek kafamı karıştırdı iyice.

Merhaba öncelikli olarak şu eviyenin dekorlu olanını tavsiye ederim Silverline Ankastre | rnler ve Granit yerine çimstone önerebilirim. nedeni bu makalede. Mutfak Tezgahı ve Granit | Mimar Osman Doğan Mimarlık

makaleyi okudum fakat bana mantıksız geldi sonuc olarak mermerde tas granitte cimstone de.aynı tehlike farklı oranlardada olsa hepsinde var demektir bu.tezgah icin ahsap fikri beni herzaman itmistir günün cok büyük vaktini mutfakta geciren bi insan olarak yeri geliyor elimde bulasık yıkıyorum tezgah cogu zaman su icinde kalıyor yemek dökülüyor cay dökülüyor vs.tas tezgahların bana verdigi kullanım rahatlıgını ahsap veremez ıslak bırakamazsın bol suyla temizleyemezsin.zamanla ısı su vs gibi etkilerle hem görüntü olarak hemde özellik olarak mutfaktaki ihtiyacımı karsılamayacak duruma gelecektir.tabiki herseyin dogalı güzel fakat malum bolluk icinde yasayamıyoruz bi kac senede 1 tezgah degistirmek bizim icin lüks oluyor.ev alırken bisey yaptırırken hep dayanıklılıgını düsünerek hareket ediyoruz o yüzden ihtiyaclarıma yönelik olarak granitte karar kıldım.tavsiyeleriniz icin tesekkür ederim.

Merhaba;

Mermer ve Granit arasında büyük farklar vardır, Öncelikle granitin içindeki bakır parçalarını görebilirsiniz. Örnek Fakat mermerde bu ve buna benzer bir durum söz konusu bile değildir. Mutfağınızı güle güle kullanmanız dileği ile..

öncelikle merhaba, bizde yakında yeni evimize taşınacağız. benim dolaplarım beyaz olacak tezgahıda beyaz çimstone düşünüyorduk fakat çevreden graniti tercih etmemizi önerdiler. bizde siyah renk star galaksi granite karar verdik( siyah olduğu için her nekadar kireci belli etsede). evye konusunu bizde çok araştırdık üsten takmalı ankastre evyeyi kimse önermiyor bizde frankenin damlalıklı çift gözlü evyesini bulduk fakat pahalı olduğu için tekanın Ürün: BE 1 1/2 B 580 R / L modeline karar verdik bu model damlalıksız çift gözlü alttan takmalı tekada farklı modelerde mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…