Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar şöyle bi evye aldık anneme teka marka bunlar damlalıklı olarak geçiyomuş ortadaki deliklerin altı boş eee bu şimdi takılınca sular aşşağımı süzülüyo anlamadım gitti :44::44::44:
bu modelden kayınvalidemde var yıkanan bulaşıkları oraya sularının süzülmesi için koyuyorum bence kullanışlı evimde olmasını isterdim o delikten akan sular lavobodan akan suyla aynı yere gidiyo korkma
olaz canım öyle şey benim evyem de aynı resimdekinden gittim baktım şimdi.o deliklerin altında minicik bi hazne var ve o da hortumla evye hortumuna bağlanıor.