Eczanelerden alabileceqiniz ve çeşitli markaları bulunan damla sakızlı şampuanın saçınızdaki etkisini çok seveceksiniz
Benim saçlarım boyalı ve şekillendiricilerden dolayı çok yıpranıyo bakımsız duruyo
bunun için evde sürekli bakım kürleri uyquluyorum fakat saçım için en önemli olan şampuan konusuna dikkat etmiyodum bilindik marka bi çok şampuan denedim ama hiç bi etkisi yoktu
daha sonra damla sakızının faydalarını duydum eczaneden boyalı saçlar için olanı aldım
damla sakızını yunan adalarında saç bakımında kullanıyolarmış
ve bu şampuanı kullanan bi çok kişi memnun
bende bunu hemen paylaşmak istedim hem doğal hemde saçları hem dıştan hemde içten besliyo
Benim aldıqımın fiyatı 14 tl markaya qöre deqişiyodur her halde :44:
=> Ben boyalı saçlar için olanı kullanıyorum diqer çeşitlerini ve özelliklerinide ( broşürden ) kısaca yazayım =)
Yağlı Saçlar İçin Damla Sakızlı Isırqan Otu Şampuan
Isırqan Otu İle Dökülme duruyor, saç telleri kalınlaşıyor, saçlar qürleşiyor, qüçleniyor, hacim kazanıyor, yıpranma azalıyor, kepeklenmeye iyi qeliyor
Kepekli Saçlar için Damla Sakızlı Şampuan
Biberiye Söğütözü ve Damla Sakızı karışımı saçlarınızın qüçlenmesini sağlar, canlılık katar ve kepek sorununuzun çözülmesine yardımcı olur.
Boyalı Saçlar İçin Damla Sakızlı Şampuan
Buqday proteini ve zeytinyaqı içeriyor sizde saçlarınızı hem boyatmak hemde sağlığını korumak istiyorsanız bu şampuanı kullanın
Damla Sakızının Gücü İle Buğday Proteini ve Zeytinyalı birleştiğinde saçlarınız çok sağlıklı olacaktır.
Zeytin Yağının Saça Faydaları
Özellikle kuru ve yıpranmış saçların bakımında, zeytin yağı ideal bir bakım ürünüdür. Tamamen doğal olduğundan, saçlarınıza bir zararı yoktur, sağlıklı ve parlak saçlara sahip olabilirsiz
Meyan kökü ballı Damla sakızlı şampuan
Meyan kökü ve balın saçlara olan ekisi damla sakızyla güçlendirlmesiyle oluşan bi şampuan.
Bal, Hem vücut sağlığımıza, hem cildimize, hem de saçlarımıza o kadar iyi bakıyor ki, şaşırmamak elde değil. Eğer saçlarınız çok yıpranmış ise bu şampuanı deneyin.
Ginsenq Bambulu Damla Sakızlı Şampuan
Kolaylıkla şekil alan, ipeksi yumuşaklığa sahip saçlar için, yüzyıllardır qinsenq ve bambu özlerinden yararlanılmaktadır. Bambu özleri boyalı saçlara canlılık ve güç kazandırırken; qinsenq yoğun nemlendirici özelliği ile saçları onarmaya yardım eder, parlaklık ve ışıltı verir
Birde çocuklar için olanı var bunuda yazayım aramızda anneler vardır :)
Çocuklar İçin Damla Sakızlı Şampuan
Saç İçin Oldukça Besleyici Bir üründür.Çocukların hasas saç ve derisine özel üretilmiştir.
İnş sizde kullanıp faydalarını qörürsünüz