damla sakızı ve lilyum pembe rengi duvarlara uygun perde için yardım

katre1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
785
4
48
Artvin
kızlar yardım ederseniz sevinirim salonum damla sakızı rengi ve bir duvarı lilyum pembe koltuklarım beyaz renkli ve kırlentler fusya renkleri içeriyor. ne çok klasik ne de çok spor bir salon elde etmek istiyorum ama perde konusunda çok kararsızım bir çok işlemeli bir de çok sade modeller beğeniyorum kafam karma karışık oluyor önerilerinizi alabilirsem sevinirim

alfemo verona koltuk takımlarım ama yükleyemedim kızlar

Eki Görüntüle 1224415 kızlar koltuk takımım bunlar bir fikir verirseniz çok sevinicem:)

Hayırlısı olsun :) Çok güzel ve kullanışlı bir takım beğenmişsin. Fiyatı hakkında bilgi verebilir misin? Ben de evlilik hazırlığı yapıyorum. Bu perde hoş olabilir gibi geldi. Ne dersin?

Eklentiler

• 33.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 1.116
Hayırlısı olsun :) Çok güzel ve kullanışlı bir takım beğenmişsin. Fiyatı hakkında bilgi verebilir misin? Ben de evlilik hazırlığı yapıyorum. Bu perde hoş olabilir gibi geldi. Ne dersin?

saol bende yeni evlenir gibi eşya alıyorum işte:) senin de hayırlı olur inşaallah mutlu olursun koltuk tkımı alfemo verona koltuk takımı biz 4.390 tl ye aldık benim yatak odası ve yemek odası tk ve yatak da fiyatlara dahildi %15 indirim yapıldı peşin aldık. bu arada gösterdiğin perde çok hoş ancak kruvaze modellerle ilgili kaygılarım çok. beğendiğim halde alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…