Selam.Ben damla protez taktırdım çünkü dr onu önerdi.İyi kötü diye bişey olmaz.Dr neyi önerirse.vücuda hangisi uygunsa o yapılır.Hastanın ısrarcı olmasını ben anlıyamıyorum. Hasta eğer plastik cerrahsa bilemem tabi:)) Sadece yuvarlak protez iyi olsa damla protez diye bir protez şekli olmazdı ya da tersi öyle değil mi? Siz bence doğru doktoru bulun ve güvenin.Protez şekli en kolayı.Ha ben bu arada ameliyatı önermeyen biri olarak sadece şanslı olmanız için dua ediyorum.Çünkü komplikasyon riski fazla.İnşallah sizde olmaz ve istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız.Göğsünüzü gere gere dolaşırsınız:))
Evet,kas zarı altı yöntemi uygun görüldü bana.Çünkü meme dokum vardı benim,protezi gizleyebilirdi meme dokum.. Ili çocuğum var emzirdim tabiki..Ikinci çocuktan sonra fazla deforme oldu tabi.Esnemiş gögüs dokum vardı,400 cc ile ancak dolu dolu gögüslerim olduGögüslerimin yapısına çok güzeldi,doktorumda söylemişti bunu..Ama açıkcası ne ben nede doktorum bu kadar güzel bir sonucu beklemiyorduk.Çok şükür çok mutluyum
ben daha yaptirmadim. eylülün 15inde olucam..benim kontrolde belli olacak daha kac cc olacagi canim
Evet tahlil bir gün önce yapilacak..ben doktorumla daha yüz yüze görüsmedim, sadece telefonla konustum..Sizinde çok az kalmış bende 9 unda yani bu Çarşamba oluyorum ameliyat anestezi beni çok korkutuyor şuan tek sıkıntım o oldu size tahlil yapılcak mı peki ben yarın son görüşmeye gidicem sorucam tahlili ve anestezi yi.
Heyecanınızı anlıyorumMutlu olmak en mükemmel sonuç.bende Çarşamba oluyorum saat 9.30 da heyecanımı anlatamam artık tek korkum anestezi oldu ailem çok duygusal yaklaşıyor bu yüzden bende endişe duymaya başladım size tahlil yapıldı mı ameliyat öncesinde
Oldum ne yazık ki:)) evet sıkıntı yaşadım hala da sıkıntılarım geçmiş değil.Biraz şans işi.Sadece iyi dr olması da yetmiyor.Uzun uzun yazmak istemiyorum.Daha önce yazmıştım çünkü.Ama bilinmesi gerekn birşey var ki komplikasyon riski olan bir ameliyat.Bunu göze alıp bu psikolojik karalılıkla işe girmek lazım.İnşallah sorunsuz halleder herkes.Hepinize bol şans.Ameliyata karşı olan biriyim yazmışsınız ama aynı zamanda damla taktırdım demişsiniz ameliyat sonrasında kötü birşey mi yaşadınız. Şuan memnun değil misin Yada kalıcı bir problem mi yaşadınız acaba ?umarım sizin açınızdan kötü bir durum yoktur.teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Heyecanınızı anlıyorumHepimiz o heyecanları ve endişeler yaşadık.Çok şükür çok mutluyum,asla keşke ameliyat olmasaydım yada şöyle böyle olsa idim demedim.İnşallah sende demezsin
Anestezi korkulacak bir durum değil.İnanın trafikte ve normal hayatta daha fazla risk altındasınızAilenizin duygusal yaklaşması normal,sedye ile ameliyathaneye gitmek en duygusalı
Evet,ameliyat için hastaneye gittiğimde tahliller için kan alınmıştı.Amelşyat oldugum hastahane ve doktorum tahlilleri aynı gün,ameliyattan önce yapma taraftarı.. Belki sizede öyle yapılacaktırDoktorunuza kendinizi iyi ifade edin ve güvenle onun ellerine emanet edin Memişleri
Heyecanlanmayın.Allahın izniyle biter gider.Sonrası da çok kolay geçer inşallah.Bugün son görüşmemi yaptım ve şuan için daha rahat ameliyat günü tahlillerim olacak inşallah sağ salim çıkarım ve sonrasında sizin gb mutlu olurum sıkıntı yaşamam.heycan tavan yaptıııııı
Heyecanlanmayın.Allahın izniyle biter gider.Sonrası da çok kolay geçer inşallah.
bende bile basladi heyecan inan bir hafta olmasina ragmen..insallah sorunsuz ve basarili bir ameliyat gecirirsin canim..hic takma kafana..ilk olan biz degiliz..hersey cok güzel olacak insallahBugün son görüşmemi yaptım ve şuan için daha rahat ameliyat günü tahlillerim olacak inşallah sağ salim çıkarım ve sonrasında sizin gb mutlu olurum sıkıntı yaşamam.heycan tavan yaptıııııı
Sizinde çok az kalmış bende 9 unda yani bu Çarşamba oluyorum ameliyat anestezi beni çok korkutuyor şuan tek sıkıntım o oldu size tahlil yapılcak mı peki ben yarın son görüşmeye gidicem sorucam tahlili ve anestezi yi.
bende bile basladi heyecan inan bir hafta olmasina ragmen..insallah sorunsuz ve basarili bir ameliyat gecirirsin canim..hic takma kafana..ilk olan biz degiliz..hersey cok güzel olacak insallah
Canim bugun ameliyatin var sanirim umarim iyi gecer istedigin sonucu alirsin..
Olsun canim cok sukur ki atlatmissin ameliyati.umarim kisa zamanda gecer agrilarin.kac cc oldu yuvarlak sanirimOldum ameliyatımı çok ağrım var bugün eve geldim yatıp kalkmak ölüm gb bir an önce geçsin istiyorum şuan korseli südyenvar oda nasıl sıkıştırıyor ama mecbur canım güzel dileğin için teşekkür ederim
Gecmis
Olsun canim cok sukur ki atlatmissin ameliyati.umarim kisa zamanda gecer agrilarin.kac cc oldu yuvarlak sanirim
Gecmis
Olsun canim cok sukur ki atlatmissin ameliyati.umarim kisa zamanda gecer agrilarin.kac cc oldu yuvarlak sanirim
yaaa ay çok merak ettim canım seninkinii..dokun varmıydı hiç?bide nerde oldun ameliyatını?bende olacağım 21 ekimde.damla 340 cc civarı olur dedi doktorumCanım inşallah geçer.damla 355 cc takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?