• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damla protez taktıran arkadaşlar memnun musunuz acil yardım lütfen !!!

Malaika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
150
35
43
35
Merhaba arkadaşlar ,ben haftaya ameliyat için gün alacağım fakat hala aklım karışık damla mı yuvarlak mı diye.emzirmiş bir anne olarak göğüslerimin durumunu tahmin edersiniz Zaten sarkma oldu ileride damlayla bu daha da artar mı diye endişe ediyorum.bu arada hiç doktor doktor gezip fikir edinmedim yaptıran bir yakınımı gördüm ve onun doktorundan randevu aldım.sizlerin İzmir de tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı acaba ?

İzmirde Cenk Tokata ameliyat olan iki arkadaşın sonuçlarını gördüm ikiside çok güzeldi

İzmirde Cenk Tokata ameliyat olan iki arkadaşın sonuçlarını gördüm ikiside çok güzeldi

Cenk beyin adını duydum ama görüşme için gitmedim çünkü her doktora gidiş 150 200 tl arasında peki çağhan beyin adını duydunuz mu

Merhaba arkadaşlar ,ben haftaya ameliyat için gün alacağım fakat hala aklım karışık damla mı yuvarlak mı diye.emzirmiş bir anne olarak göğüslerimin durumunu tahmin edersiniz Zaten sarkma oldu ileride damlayla bu daha da artar mı diye endişe ediyorum.bu arada hiç doktor doktor gezip fikir edinmedim yaptıran bir yakınımı gördüm ve onun doktorundan randevu aldım.sizlerin İzmir de tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı acaba ?
Bende ende iki çocuk emzirdim ve ameliyat oldum.Görüştügüm tüm doktorlar (biri hariç,oda tüm hastalarına damla protez uyguluyor zaten) yuvarlak protez önerdi.Sonuç hayal ettiğimdende güzel ❤️ Bana kalırsa yuvarlak protez tercih et sende.Ama tabi doktor görüşmelerinede git ve fikir al ;)
Izmirde Cenk Tokat'ı öneririm bende,sonucları çok güzel ;) Ameliyat olursan muayene ücreti düşülüyor zaten..Görüşme sonrası ameliyat randevusu alırsın bence ;)

Bende ende iki çocuk emzirdim ve ameliyat oldum.Görüştügüm tüm doktorlar (biri hariç,oda tüm hastalarına damla protez uyguluyor zaten) yuvarlak protez önerdi.Sonuç hayal ettiğimdende güzel ❤️ Bana kalırsa yuvarlak protez tercih et sende.Ama tabi doktor görüşmelerinede git ve fikir al :KK66:
Izmirde Cenk Tokat'ı öneririm bende,sonucları çok güzel :KK66: Ameliyat olursan muayene ücreti düşülüyor zaten..Görüşme sonrası ameliyat randevusu alırsın bence :KK66:

merhaba siz de cenk tokata mı yaptırdınız.kaç cc uyguladılar şuan kaç beden oldu göğüsleriniz.rica etsem sadece göğüs bölgesine ait bir resim mail adresime gönderebilir misniz mümkünse.

merhaba siz de cenk tokata mı yaptırdınız.kaç cc uyguladılar şuan kaç beden oldu göğüsleriniz.rica etsem sadece göğüs bölgesine ait bir resim mail adresime gönderebilir misniz mümkünse.
Hayır canım,ben Istanbulda ameliyat oldum.Ama ıstanbulda doktorum ile karşılaşmasaydım Cenk beye gelip ameliyat olmayı bile düşündüm çünkü ameliyat sonuclarını çok beğeniyorum .. Mail ile foto göndermiyorum maalesef canım..

Hayır canım,ben Istanbulda ameliyat oldum.Ama ıstanbulda doktorum ile karşılaşmasaydım Cenk beye gelip ameliyat olmayı bile düşündüm çünkü ameliyat sonuclarını çok beğeniyorum .. Mail ile foto göndermiyorum maalesef canım..

anladım peki siz bu sitede mi duydunuz adını ben çağhan baytekin ile görüştüm bir tek bana damla kas üstü göğüs altı kesisi ve 245 cc demişti de ben onu çıkarttım 300 cc ye bu doktor hakkında bir bilginiz var mı cenk beyn adını çok duydum bu sitede görüşemeye gidecek gibiyim

anladım peki siz bu sitede mi duydunuz adını ben çağhan baytekin ile görüştüm bir tek bana damla kas üstü göğüs altı kesisi ve 245 cc demişti de ben onu çıkarttım 300 cc ye bu doktor hakkında bir bilginiz var mı cenk beyn adını çok duydum bu sitede görüşemeye gidecek gibiyim
Çağhan beyi hiç duymadım..Cenk beye ameliyat olan üyelere rica edin,fotolarına bakın ve fikriniz olsun..Izmirde ameliyat olanlar başlıklı konulardan kişileri bulabilirsiniz ;)

Çağhan beyi hiç duymadım..Cenk beye ameliyat olan üyelere rica edin,fotolarına bakın ve fikriniz olsun..Izmirde ameliyat olanlar başlıklı konulardan kişileri bulabilirsiniz :KK66:

şimdi bakıyorum canım inşallah resim konusunda yardımcı olurlar:)internette hiç bir resim bulamıyorum :)teşekkür ederim ilgine:)

Rica ederim :KK66: Gizeml arkadaşımızda sana yardımcı olur,bak konu linkini veriyim sana http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gizeml-meme-estetiği-ameliyatı.418194/unread

teşekkür ederim link için :)ben mesaj atmışım kensine henüz dönmemiş bana konuya yorum yazdım umatım dönüş yapar profilde bir resim var sadece onu görebiliyorum o rfesimdeki kendi göğüsleriyse mükemmel olmuş gerçekten sizin profilinzde resim var mı peki ben bakabiliyor muyum resimlerinize

benimde emzirmektan sarkti gögüslerim..banada doktor yuvarlakin daha iyi toparlayacagini söyledi..önceden bende hep damla diyordum ama simdi yuvarlaktan yanayim.Arzum77 banada bu konuda bilgi vermisti vede doktorda aynisini söyledi

teşekkür ederim link için :)ben mesaj atmışım kensine henüz dönmemiş bana konuya yorum yazdım umatım dönüş yapar profilde bir resim var sadece onu görebiliyorum o rfesimdeki kendi göğüsleriyse mükemmel olmuş gerçekten sizin profilinzde resim var mı peki ben bakabiliyor muyum resimlerinize
Evet,albümde fotolarım var.Ekliyim sizi bakın tabi ;)

Evet,albümde fotolarım var.Ekliyim sizi bakın tabi :KK66:

teşekkür edeirm .resimler gerçekten çok güzel 400 cc ciddi bir boyut ve bence siz çok cesursunuz ;)hiç de top gb durmamış ayrık da değil bitişik çok beğendim boyutta tam istediğim gb olmuş.kas zarı altımıydı ve hiç emzirdiniz mi

benimde emzirmektan sarkti gögüslerim..banada doktor yuvarlakin daha iyi toparlayacagini söyledi..önceden bende hep damla diyordum ama simdi yuvarlaktan yanayim.Arzum77 banada bu konuda bilgi vermisti vede doktorda aynisini söyledi

siz yaptırdınız mı size kaç cc önerdi doktorunuz

teşekkür edeirm .resimler gerçekten çok güzel 400 cc ciddi bir boyut ve bence siz çok cesursunuz :KK66:hiç de top gb durmamış ayrık da değil bitişik çok beğendim boyutta tam istediğim gb olmuş.kas zarı altımıydı ve hiç emzirdiniz mi
Evet,kas zarı altı yöntemi uygun görüldü bana.Çünkü meme dokum vardı benim,protezi gizleyebilirdi meme dokum.. Ili çocuğum var emzirdim tabiki..Ikinci çocuktan sonra fazla deforme oldu tabi.Esnemiş gögüs dokum vardı,400 cc ile ancak dolu dolu gögüslerim oldu ;) Gögüslerimin yapısına çok güzeldi,doktorumda söylemişti bunu..Ama açıkcası ne ben nede doktorum bu kadar güzel bir sonucu beklemiyorduk.Çok şükür çok mutluyum ❤️

Selam.Ben damla protez taktırdım çünkü dr onu önerdi.İyi kötü diye bişey olmaz.Dr neyi önerirse.vücuda hangisi uygunsa o yapılır.Hastanın ısrarcı olmasını ben anlıyamıyorum. Hasta eğer plastik cerrahsa bilemem tabi:)) Sadece yuvarlak protez iyi olsa damla protez diye bir protez şekli olmazdı ya da tersi öyle değil mi? Siz bence doğru doktoru bulun ve güvenin.Protez şekli en kolayı.Ha ben bu arada ameliyatı önermeyen biri olarak sadece şanslı olmanız için dua ediyorum.Çünkü komplikasyon riski fazla.İnşallah sizde olmaz ve istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız.Göğsünüzü gere gere dolaşırsınız:))

Back