Maddi sıkıntılar içinde bu olayı yaşaman daha kötü olmuş tabi..Seni anlıyorum..Fakat yinede doktorunla bu ameliyatta yuvarlak protez ile değiştirirsek protezlerimizi ücret ne olur diye sor istersen..Yani olma durumun yoksada sor İç dikişlerin atmaması için çok dikkatli olman lazım.Yatarken,eşin ile olan münasebetlerinde falan..Kii bu çok can sıkıcı bir durum,yani hep korkarak onlara yaklaşmak,dokunamamak..Ne kadar gider bu durum,nereye kadar bilemeyiz..Belkide dediğin gibi bir sorun yaşamadan hayatını sürdürürsün,inşallah..
Mutlaka birkaç doktordan fikir almanı öneriyorum canım arkadaşım.. Senin için sıkıntısı,düşüncesi zor bir hafta olacak ama doktorlarımız için basit,denenebilecek bir operasyon bu..Ameliyata kadar sıkıntın,narkoz alıp uyuyana kadar..Ameliyattan sonra bu ağır yük omuzlarından bir nebze kalkacak,sonrasındada dikkat ederek bu süreci yaşayacaksın.Allah yardımcın olsun,umarım çok kolay bir şekilde atlatırsın bu süreci canım
Yarın arayıp öğreneyim bir fiyat ne olur diye doktorları arayıp konuşmak istiyorum bugün olmadı. Yarın bir danışayım! Ee yapacak birsey yok dayanacak o kadar :)tekrar tekrar ameliyat masasına yatamam sonuçta . Hayırlısı Pazartesi düşünüyorum operasyonu . Inşallah rahat atlatırım Bayram geliyor arkasından birde hazırlık telaşı olacak. Inşallah zorlanmam . !!
Alakan için de ayrıyetten teşekkür ederim :)