- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
Doktoruma olan güvenimi kaybetmedim canım gayet alakalı ve ilgili sagolsun. Benimki talihsizlik diyelim artık eşimlede konuşuyoruz şimdi . Şimdilik sanırım bu ameliyatı olucam.aksilik olmazsa eger Uç bes yıl sonra bebek düşünürsek o zaman o duruma göre yeniden ameliyat olurum. Yeniden aynı problem olursada artık orda yuvarlak protez tercıh ederek olucam sanırım.
Plan bu gibi ama tabi bir haftaya ne olur bilemiyorum. Birde döndüğünden kesin emin olmak için mr cektırmeyı düşünüyoruz. Aklımızda kalmasın en azından!
Umarım his sorunum da kalkar ortadan.
Kapsül gibi daha kötü bir durum yok en azından. Ikisinin de çıkartılması benim için çok daha kötü olurdu. Buna da şükür diyorum .
keşke dönmüş olmasaydı canım gerçekten üzüldüm :S ama Allah beterinden korusun dediğin gibi.. bence eğer dr na müdahale ile düzeltirmeyi düşünüyorsan çok korkma canım seninle aynı sey değil belki ama ben küçük oğlum doğduğunda henüz 10 günlüktü gögüs ucumun hemen kenarında çok ciddi bi iltihaplanma oldu ve dr um bana istersen lokalle orayı açıp tamamen temizleyebilirim görerek işlem yapacağım için %100 iyileşirsin dedi ya da şırıngayla tahmini yakın yerlerden iltihabı çekeriz ama kaç kez bu işlemi yaparız bilemem dedi ve yine de tamamen iyileşmeyebilir demişti.. ben o noktaya dokunamıyodum bile acıdan o iğne sokucak dibine kadar zaten bi kez uyuşturmadan neşterle yardılar ölüyorum sandım nasıl çığlıklar attıysam eşim odaya daldı düşün tabi ki ameliyat dedim ve hemen ameliyathaneye çıktık yarım saat sürdü ama inan LOKALLE OLDUĞU İÇİN HİÇ AMELİYAT PSİKOLOJİSİNE GİRMİYORSUN ben muayene olup eve gidiyomuşum gibi çıktım hastaneden.. eşimle ciddiye bile almadık ta kii yarayı görene kadar resmen bi parmak girecek kadar oyulmuştu gögsüm görünce şok olduk ama o görüntüye rağmen çok iyiydim LOKAL GENEL GİBİ DEĞİL HİÇ HASTA MODUNDA OLMUYORSUN iNAN BANA.
henüz bebeğin yok sanırım bu büyük bi avantaj çünkü bi de bebeğin olsa herşey çok daha fazla zor olurdu şimdi en azından işlem sonrası rahat rahat dinlenirsin, kendine çok daha fazla dikkat edersin ilk dönem özellikle ve atlatırsın inşallah canım hayırlısıyla...