• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damla protez döner mi? Yardımınıza ihtiyacım var kızlar !!!!

Arzum dr larda oldugunu sanmıyorum vücudun verdigi bi tepki bu digeri hem kaymış, hemde bu fotoya benzer bi çekilme var. Senin yaşadığın dalgalanma buna benzemiyo dimi.

Bu ünlü bayanların yaşadıkları sorunları ve defalarca oldukları ameliyatları bir yazıda okumuştum ben.Estetik cerrahininde bir yerde düzeltemeyeceği sorunlar olşuyor sürekli ameliyat sonralarında.. Tabiki bunun öncesinde ya vücut tepki veriyor ve sorun oluşuyor yada doktor hatasından dolayı bazı problemler ortaya çıkabiliyor. Her ameliyat göğüste bazı tahribatlara yol açabilir..
Benim yaşadığım durum tabiki böyle değildi.Yaşadıgım sorunu bir tek ben anlayıp hissedebiliyordum sadece.Dışarıdan bakıldığında anlanacak bir durum yoktu.

Bu fotoları hatırlıyorum ben ;) http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/429790-silikonlu-unluler-16.html
Bu ünlüler silikonları ile sorun yaşayıp tekrar tekrar ameliyat olanlar.Bazen çok ünlü doktorların bile yapamayacağı,düzeltemeyecegi durumlar oluyor işte :31:

Yarın çok güzel haberlerle aramızda ol inşallah canım :29: Merakla bekleyeceğim seni :54:

Allahım inşallahhh. Bende iple çekiyorum yarınıı offf offf :(( haber çerçime ilk fırsatta . Destekleriniz için sağolun !

Bu ünlü bayanların yaşadıkları sorunları ve defalarca oldukları ameliyatları bir yazıda okumuştum ben.Estetik cerrahininde bir yerde düzeltemeyeceği sorunlar olşuyor sürekli ameliyat sonralarında.. Tabiki bunun öncesinde ya vücut tepki veriyor ve sorun oluşuyor yada doktor hatasından dolayı bazı problemler ortaya çıkabiliyor. Her ameliyat göğüste bazı tahribatlara yol açabilir..
Benim yaşadığım durum tabiki böyle değildi.Yaşadıgım sorunu bir tek ben anlayıp hissedebiliyordum sadece.Dışarıdan bakıldığında anlanacak bir durum yoktu.

İçmrahatladı cnm bu durumu allah kimseye vermesin. :34:

Eki Görüntüle 817549 Bu resimde can sıkıcı neden böyle bişey olmuş. Bir arkadaşımda yuvarlak slikon vardı bi süre sonra üst kısımda ceviz büyüklügünde kapsül oluşmuştu birkaçtane vardı bakınca dışardan belli degildi elleyince anlaşılıyordu. Ayrıca gögüsleri allah sizi inandırsın elini duvara vurun aynı öyleydi taştan bile sert arkadaş olarak öpmek için yaklaşmaya korkuyorduk o kadar düşünün artık sertliği. Allah kimseye sorun yaşatmasın, sonuçta kendimizi daha iyi hissetmek için kalkışıyoruz böyle bi ameliyata.

Canim senin arkadasinda bildigin kapsul olusmus ve bu durum normal degil.hicbir gogus ole sert olamaz icine konulan protez belli :-)

Allahım inşallahhh. Bende iple çekiyorum yarınıı offf offf :(( haber çerçime ilk fırsatta . Destekleriniz için sağolun !

canım inşallah ciddi bi problem değildir.. bu tip durumlar insanın canını çok sıkıyo kendimden biliyorum ama sen inşallah dr görüştükten sonra rahatlıcaksın...

Canim senin arkadasinda bildigin kapsul olusmus ve bu durum normal degil.hicbir gogus ole sert olamaz icine konulan protez belli :-)

Yukarıdaki ünlü bir bayan. Evet cnm arkadaşımın sorunuda çok ciddiydi hiç abartmıyorum kapsülleri çoktu. Gögsüde bildigin taş yani çıkartılması lzm demişti. Görüşmeyeli çok oldu bilmiyorum ne yaptı.

canım inşallah ciddi bi problem değildir.. bu tip durumlar insanın canını çok sıkıyo kendimden biliyorum ama sen inşallah dr görüştükten sonra rahatlıcaksın...

Inşallah :( doktorumdayım az sonra görüşücem kendisiyle off hayırlısı. İçim daralıyor. !!!

Doktorumla görüştüm. Büyük olasılıkla dönmüş dedi. Yeniden ameliyata giricem ne yazık ki!!! Çıkartıp yeniden koyulacak onbes yırmı dk anesteziyle yapılacakmış. Ben hemen istemedim hazır hissetmediğim için kendimi. Sanırım önümüzdeki Pazartesi felan çok zor olmaz dedi. Protez döndüğünde cepte farklılık yarattıysa belki bir iki küçük müdahale yapılabilirmiş. Yeniden dönme riski olur mu olmaz mı bilinemiyor. Tekrarlanırsa yuvarlak protez kullanılarak yeniden ameliyat olmam gerekli sanırım.
Sizce de bu ameliyatı olmalıyım değil mi ?? Hiç istemedim ama çok şanssızım bu konuda. Her şey kötü gitti; his kaybım var oda düzelmedi :(((
Başka bir doktora da danışmalımıyım???

Doktorumla görüştüm. Büyük olasılıkla dönmüş dedi. Yeniden ameliyata giricem ne yazık ki!!! Çıkartıp yeniden koyulacak onbes yırmı dk anesteziyle yapılacakmış. Ben hemen istemedim hazır hissetmediğim için kendimi. Sanırım önümüzdeki Pazartesi felan çok zor olmaz dedi. Protez döndüğünde cepte farklılık yarattıysa belki bir iki küçük müdahale yapılabilirmiş. Yeniden dönme riski olur mu olmaz mı bilinemiyor. Tekrarlanırsa yuvarlak protez kullanılarak yeniden ameliyat olmam gerekli sanırım.
Sizce de bu ameliyatı olmalıyım değil mi ?? Hiç istemedim ama çok şanssızım bu konuda. Her şey kötü gitti; his kaybım var oda düzelmedi :(((

Geçmiş olsun canım,üzüldüm tekrar ameliyat olmana yok açacak bir durum olduğundan dolayı..
Protez döndüyse ve doktor ameliyat dediyse ameliyattan başka bir çare yok.Yapılacak durumu anlatayım sana.Kesi yerinden tekrar açılma yapılacak,protezin çıkarılacak ve geniş olan yer yani büyük ihtimalle protez cebinin üst kutbudaki yere dikiş atılıp biraz daraltılacakki protez dönmesin tekrardan.Başka yerlerede dikiş atılabilir.Fakat bu iç dikiş senin tekrar yapacağın ani harekeltlerle yada baskı nedeni ile atabilir.Yani o cep tekrar genişleyip protezin dönmesine sebebiyet verebilir..Tekrarlanmasını beklemektense bu operasyonda yuvarlak protez tercih edilmesi daha güvenli olur bence! Başka birlaç doktor ile görüşmeni tavsiye ederim ama,öyle ameliyat ol.Yani ameliyat şart,ertelemek gereksiz olur.Ama yapılacaklar ve tekrar koyulacak protez konusunda bilgi alman açısından başka doktorlar ilede görüşmeni öneririm..
Ücret istedimi doktorun bu operasyon için?

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Benim anlamadığım bir protez senin çok ters bir hareket yapmamana rağmen nasıl dönüyor?
Acaba doktorun, o açılan cepler ilgili bir hatası olabilir mi, ya da ne ters gitmiş olabilir ki?
Kendi doktorun maddi açıdan sana kolaylık sağlayacaktır ancak başka doktorun da fikrini almanı tavsiye ederim. Eğer ki sen, çok ters hareket yapmamış olmana rağmen bu protez dönmüşse, ilerleyen tarihlerde de dönebilir.
Bende damla protez taktırdım. Ve doktorum ters hareket yapılmadığı sürece dönme riski olmadığını belirtmişti. İşin aslı azıcık bende korktum.
İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.

:(( geçmiş olsun, doktorun kimdi bilmiyorum ama tekrar tekrar ameliyatlardan bahsetmiş bu psikolojiye sokmamalı seni, bende de damla var korkmaya başladım şimdi, neden döner ki? cep geniş mi açılmış protez oynayacak kadar boşluk mu varmış? Ayrıca sen bandaj kullandın mı ben 1 aya yakın belki de daha fazla unuttum bandaj kullandım son oalrak konunu okudum da 345 denemiş sığmamış demişsin acaba zorladı mı denerken o genişletmiş boşluk yapmış olabilir mi? arkadaşlara katılıyorum başka doktorlada görüş. İnşallah ameliyat olmadan kurtulma imkanı vardır.

Son düzenleme:
canım tamam bu durum gerçekten kımsenın ıstemedıgı bir durum ama hiç canını sıkma..sonuçta çözümü var ve güzel sonuçlara ulaşmak ımkansız değil.şimdi moralini bozmadan mantıklı bir sekılde dusun..hatta ben senın yerınde olsaydım su sekılde yapardım..
birincisi kesınlıkle başka doktorların da fikrini alırdım..izmirde cenk beye falan git fikrini al.hatta hemen muayene için randevu al.en azından bir başka doktorun soyleyeceklerı bile senın ıcın önbilgi oluşturur.
ikincisi kesınlıkle arzuma katılıyorum yuvarlak tercıh et.damlada bu risk var ve ameliyat olan herkes ameliyata girmeden once bu riski göze aldığına dahil belge ımzalıyor.bu riskle omur boyu yasamayı tercıh etme..kaldıkı atılacak ıc dıkısler nederece guvenılır olabılır.kaldıkı yuvarlak ole top gibi goruntu oluşturmuyor.
ayrıca suanda hissizliği kafana takma..cogu kısıde bu durum var 6 ay 1 yıla kadar his geri gelır.
doktorun ücret almayacaksa bile eger doktoruna olan guvenını kaybettıysen sansını durumunu zorla guvendıgın başka bir doktor bul.
ve en onemlısı neolursa olsun moralını yüksek tut.unutmakı çözümü olan bir sorun..burda ilk ameliyatta istedıgı sonuca ulaşanlar var evet ama bazıları da ıkıncı ameliyatla ulaşıyor bu sonuca.bunu bir şansızlık olarak görme ve hevesini kaybetme.

Geçmiş olsun canım,üzüldüm tekrar ameliyat olmana yok açacak bir durum olduğundan dolayı..
Protez döndüyse ve doktor ameliyat dediyse ameliyattan başka bir çare yok.Yapılacak durumu anlatayım sana.Kesi yerinden tekrar açılma yapılacak,protezin çıkarılacak ve geniş olan yer yani büyük ihtimalle protez cebinin üst kutbudaki yere dikiş atılıp biraz daraltılacakki protez dönmesin tekrardan.Başka yerlerede dikiş atılabilir.Fakat bu iç dikiş senin tekrar yapacağın ani harekeltlerle yada baskı nedeni ile atabilir.Yani o cep tekrar genişleyip protezin dönmesine sebebiyet verebilir..Tekrarlanmasını beklemektense bu operasyonda yuvarlak protez tercih edilmesi daha güvenli olur bence! Başka birlaç doktor ile görüşmeni tavsiye ederim ama,öyle ameliyat ol.Yani ameliyat şart,ertelemek gereksiz olur.Ama yapılacaklar ve tekrar koyulacak protez konusunda bilgi alman açısından başka doktorlar ilede görüşmeni öneririm..
Ücret istedimi doktorun bu operasyon için?

Arzumcum çok saol. Doktorum ücret istemedi sadece hastane masrafı dedi 300 400 gibi birsey olurmuş. O problem değil. Yuvarlak bende düşündüm ama sadece tek göğüs için olacak ameliyat dediğin gibi içeride küçük müdahaler belki olabilirmiş. Anlattı uzun uzun. Yuvarlak olsa ikisinin de olması gerekecek. Zaten 22 Ekim'de gidiyorum. Kontrol ihtimali zor olacak. Ben zaten dört bes yıl sonrası için değiştirmeyi düşünüyordum yurt dışında.gidince sıfırdan ev , yuva kurucam. Yeni protez para demek olur. Bu durumda kimseyi suclayamıyorsun kimin hatasıdır bilinmez . Herkeste yaşanan bir sorun değil birde nadir görünen durumlardan. Moralim bozuldu sadece. Aynısı olmasada yeniden ameliyat süreci psikolojısı yasıycam. :(

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Benim anlamadığım bir protez senin çok ters bir hareket yapmamana rağmen nasıl dönüyor?
Acaba doktorun, o açılan cepler ilgili bir hatası olabilir mi, ya da ne ters gitmiş olabilir ki?
Kendi doktorun maddi açıdan sana kolaylık sağlayacaktır ancak başka doktorun da fikrini almanı tavsiye ederim. Eğer ki sen, çok ters hareket yapmamış olmana rağmen bu protez dönmüşse, ilerleyen tarihlerde de dönebilir.
Bende damla protez taktırdım. Ve doktorum ters hareket yapılmadığı sürece dönme riski olmadığını belirtmişti. İşin aslı azıcık bende korktum.
İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.

Ters hareket yaptım mı farkında bile değilim canım. Ne zaman nasıl oldu bilmiyorum. 3. Aya yakın kontroldeydim gene bir sorun yoktu. O zamanki fotograflara baktık tekrar hersey normalmiş. Umarım hiç kimse sorun yaşamaz gercekten zor bir durum. Daha da dikkatli olmak gerekiyor demek ki :(

:(( geçmiş olsun, doktorun kimdi bilmiyorum ama tekrar tekrar ameliyatlardan bahsetmiş bu psikolojiye sokmamalı seni, bende de damla var korkmaya başladım şimdi, neden döner ki? cep geniş mi açılmış protez oynayacak kadar boşluk mu varmış? Ayrıca sen bandaj kullandın mı ben 1 aya yakın belki de daha fazla unuttum bandaj kullandım son oalrak konunu okudum da 345 denemiş sığmamış demişsin acaba zorladı mı denerken o genişletmiş boşluk yapmış olabilir mi? arkadaşlara katılıyorum başka doktorlada görüş. İnşallah ameliyat olmadan kurtulma imkanı vardır.

Teşekkür ederim fairtalecim. Allah kimseye yaşatmasın inşallah. Sadece sağ göğüs için yapılacak . Yeniden dönme olursa zaten damla tekrar düşünmem ikisini de yurt dışında yuvarlak yaptırırım sanırım. Herkesin karşılaştığı bir durum değil canım telaş edilecek bir şey yok. Daha dikkat etmek gerekiyor demek ki . Uç ay sıkıntı yoktu canım 5. Ayda oldu sanırım nasıl oldu neden oldu bir çok etken olabilirmiş.

Cenk beyi aramayı düşündüm ama o hep yuvarlak kullanıyor bilgisi vardır eminim ama nasıl bir çözüm önerır bilemiyorum randevuya tekrar gidebilir miyim izmire onuda bilemiyorum. :( kafamda karıştı. Ne yapmalıyım

canım tamam bu durum gerçekten kımsenın ıstemedıgı bir durum ama hiç canını sıkma..sonuçta çözümü var ve güzel sonuçlara ulaşmak ımkansız değil.şimdi moralini bozmadan mantıklı bir sekılde dusun..hatta ben senın yerınde olsaydım su sekılde yapardım..
birincisi kesınlıkle başka doktorların da fikrini alırdım..izmirde cenk beye falan git fikrini al.hatta hemen muayene için randevu al.en azından bir başka doktorun soyleyeceklerı bile senın ıcın önbilgi oluşturur.
ikincisi kesınlıkle arzuma katılıyorum yuvarlak tercıh et.damlada bu risk var ve ameliyat olan herkes ameliyata girmeden once bu riski göze aldığına dahil belge ımzalıyor.bu riskle omur boyu yasamayı tercıh etme..kaldıkı atılacak ıc dıkısler nederece guvenılır olabılır.kaldıkı yuvarlak ole top gibi goruntu oluşturmuyor.
ayrıca suanda hissizliği kafana takma..cogu kısıde bu durum var 6 ay 1 yıla kadar his geri gelır.
doktorun ücret almayacaksa bile eger doktoruna olan guvenını kaybettıysen sansını durumunu zorla guvendıgın başka bir doktor bul.
ve en onemlısı neolursa olsun moralını yüksek tut.unutmakı çözümü olan bir sorun..burda ilk ameliyatta istedıgı sonuca ulaşanlar var evet ama bazıları da ıkıncı ameliyatla ulaşıyor bu sonuca.bunu bir şansızlık olarak görme ve hevesini kaybetme.

Doktoruma olan güvenimi kaybetmedim canım gayet alakalı ve ilgili sagolsun. Benimki talihsizlik diyelim artık:( eşimlede konuşuyoruz şimdi . Şimdilik sanırım bu ameliyatı olucam.aksilik olmazsa eger Uç bes yıl sonra bebek düşünürsek o zaman o duruma göre yeniden ameliyat olurum. Yeniden aynı problem olursada artık orda yuvarlak protez tercıh ederek olucam sanırım.
Plan bu gibi ama tabi bir haftaya ne olur bilemiyorum. Birde döndüğünden kesin emin olmak için mr cektırmeyı düşünüyoruz. Aklımızda kalmasın en azından!
Umarım his sorunum da kalkar ortadan.
Kapsül gibi daha kötü bir durum yok en azından. Ikisinin de çıkartılması benim için çok daha kötü olurdu. Buna da şükür diyorum .

Cok cok gecmisolsun karen.talihsiz bi durum yasamissin umarim sorunsuz birsekilde telafi edilir.enazindan tek gogsunde olmus bu cnm ikisi birden olsa daha skntili olurdu allah korusun.insl en kisa zamnda duzelir bu sorun cnm.bendw cok istiyordum damlayi ama gozum korktu simdi sanirim yuvarlak dusunmeyw baslicam.bundan sonra kotu ihtimallerle karsilasmamani dilerim cnm.

canim umarim korktugun gibi degildir herseyden önce sakin ol doktorunla gorustugunde temenni seni rahatlicak seyler soyler fazla bilgim olmadigi için yorum yapamiorum gecmis olsun...!!!:39:

[

Cok cok gecmisolsun karen.talihsiz bi durum yasamissin umarim sorunsuz birsekilde telafi edilir.enazindan tek gogsunde olmus bu cnm ikisi birden olsa daha skntili olurdu allah korusun.insl en kisa zamnda duzelir bu sorun cnm.bendw cok istiyordum damlayi ama gozum korktu simdi sanirim yuvarlak dusunmeyw baslicam.bundan sonra kotu ihtimallerle karsilasmamani dilerim cnm.

Teşekkür ederim asyacım. Allah kimseyi karşılaştırmasın inşallah. Allah beterinden korusun deyip önümüze bakıcaz. Evet damlada yuvarlağa göre daha fazla bu risk. Ama herkes yaşamıyor kimsenin gözünü korkutmak istemem. Yuvarlak protezin önü arkasına geldiği de oluyormuş. Tabiki az bir ihtimal ama ben yuvarlak yaptırsam oda kesin bende çıkardı :))) üff deliliğe vurduruyorum arada :)
Herkesin kendi kararı inşallah hayırlısı olur senin için. :)

asyam85 en sonki gorusmemizde doktora muayene gidicegini soylemistin ne oldu gorustunmu ? gorustuysen nasil gecti paylasabilirmisin birde
silikon yada yuvarlak yuvarlakda arkadasimizin yasadigi sikintiyi yasama ihtimalimiz olmuyormu bende ankarayi dusunmeye basladim kayseride gogus ameliyatiyla ilgili senin dediklerin haricinde pek bisiy bulamadim hacettede dedigin doktor hakkinda bilgi topluyorum agirlik ankaraya basiyor zor olucak burdan orasi ama guvenilir doktora kendimi emanet etmek istiyorum sonunda husran yasamiyorum :18::18:

Back