*DaMla* nın Nişandaki Studyo çekimleri

Birbirinize çok yakışmışsınız Allah hep yüzünüzü güldürsün...

Evet kızlar yorumlarınızı alıyım bari sositososito nasılız :kedi::asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
süper süper süper canım benim çok yakışmışsınız birbirinize allah tamamına erdirsin inşaallah tatlım çok güzelsin çokta güzel olmuşsunopuyorumnanaktan düğün fotolarınıda eklersin düğünden sonraolumunekankayizsmile

damlaa canmm nasl da güzel olmuşsunuz öylee
nazar değmesin sizee..
çook yakışmıssınız canm benmm
ayrıca benm düğün günümde nişanlanmışsınzz

bide ayakkabılarn benm gelin ayakkabılarımdann

sağol tatlım inşallah düğünde eylülde olucak kısmetse sonra onlarıda eklicem inşallah :Saruboceq:

ay cnm çok güsel olmuşsun,bayıldım valla
allah tamamına erdirsin inş

bende sana bayılıyom canım benim çok sağol

kız en son yazdığını görmedim nişanlığımda gelinliğinden değildi dimi senin resimler yokmu tatlım ya

canım beniim birbirinizee çok yakışmışsınızzz
çokta güzel olmuşsuunnn allah tamamına erdirsinn
bi ömürr mutlu olursunuz inşallaah :)

hepsi çok güzel damlacım ama son 2 fotoya bayıldım
mutluluklar :asigim:

damlacım hayırlı uğurlu olsun..çok güzel olmuşsun maşallah...

Allah tamamına erdirsin canım çokkk güzel çıkmışsınız... Senin tek olan foton çok güzel çıkmış arkadaki fon çok güzel olmuş.. Bide nişanşının kravatını çektiğin fotoda çok güzel... Çok doğal çıkmış...

Mutluluklar

canım beniim birbirinizee çok yakışmışsınızzz
çokta güzel olmuşsuunnn allah tamamına erdirsinn
bi ömürr mutlu olursunuz inşallaah :)

sağol canım melitam bitanem benim inşallah sende çok mutlu olursun cnaım arkadaşım olumunekankayizsmile

çok güzel olmuşsun bayıldım
mor en sevdiğim renk bende nişanımda mor giymek istiyorum rabbim inş. o günleri gösteriri hayırlısı :) mutluluklar inş düğün fotolarınıda görürüz:)

evet canım orda aslında gerçekten çekiyodum kravatı adamda durum öle dedi çektü sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…