Kızlar 5 gün sonra ameliyat oluyorum :) Doktorum damla protezden yana. Ama şimdi bu bölümde okuduklarımda da damla protez taktırıp pişman olanlar var.. Ben büyük yaptırıcam biraz. O yüzden doktorum damla yı önerdi. Siz ne düşünüyorsunuz? :44:
Kızlar 5 gün sonra ameliyat oluyorum :) Doktorum damla protezden yana. Ama şimdi bu bölümde okuduklarımda da damla protez taktırıp pişman olanlar var.. Ben büyük yaptırıcam biraz. O yüzden doktorum damla yı önerdi. Siz ne düşünüyorsunuz? :44:
tatlım ben 6 sene önce yaptırdım damla protez çooook pişmanım şimdi tekrar yaptırıcam yuvarlak hemen değil ama 2sene sonra biraz inme yapıyo protez o zaman sağa sola yatışlarda çok çirkin bi görüntü oluyo damlada
ben henüz yaptırmadım benim de kafamı karıştırıyor bu konu.Benim kasa altına koyacak dr.Sanırım bu da etkiliyor durusu.Yani yan yatınca filan bozulma olmaması doğal durmasını sağlıyormuş kas altı(umarım)
Doktorlar içind e kolay gelen bir protez var mıdır acep?Yani mesela damlayı takmak daha mı zordur?yönünü filan ayarlama zorluğu var mıdır? Yuvarlağı daha mı kolay takarlar acaba?O yüzden yuvarlak olsun diye kolayına kaçan dr var mıdır?Ben birkaç dr a danıştım.Kimi sana yuvarlak lazım üst tarafın boşalmış dedi bir kaçı da yuvarlak lazım üst tarafın yok zaten ayağa kalkınca o da damla formunu alır dedi..Kafa karışık velhasılı kelam
Peki sonucta hangisine karar verdin? Benim gorustugum 3 dr da ust tarafta bosalma oldugu icin muhakkak yuvarlak olmali dedi
Ameliyat olmus kisilerden benzer gorusleri duyunca rahatliyor insan. Zaten ben de en bastan beri yuvarlak istiyorum, aynen dekolte kismi icin :)Görüştügün 3 doktorda yuvarlak protez önerdiyse doktorları dinleBenimde gögsümün üst kısmı boşalmıştı ve görüştügüm bütün doktorlar (biri hariç) yuvarlak protezi önerdiler..İyikide yuvarlak olmuş çünkü inanılmaz güzel,doğal bir sonuç oldu.Sonuca bakarak söyleyebilirimki bana asla ve asla damla protez olmazmış,kesinlikle dekoltemi kaldırmazmış damla protez..
Birde zamanla aşşagıya doğru iniyor gögüs haliyle,ilk zamanki gibi olmuyor.Benim iki sene oldu ilk senedeki gibi degil tabikide,bunları göz önünde bulundurun lütfen
aranızda hiç göğüs dokusu olmayan yani 75 bile olmayan ama boyu kilosu çok yerinde kimse var mıydı anatomik taktıran? yani benim bildiğim hiç dokusu olmayana yuvarlak iyi olur ama dr anatomik diyor ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?