Kına Gecesi Damatsiz Kina'da Gelin Iceri nasil girer

Bence içeride ol yani giriş yapma sonradan çünkü garip olur ben olsam o şekilde yapardım

bencede canım içeri girdiğinde ayrı odaya falan girme. hep içeride kal. ben geçenlerde öyle bi kınaya gittim biz bide erken gitmiştik yani biz gittiğimizde kız içerideydi daha kimse gelmemişti kendi kendilerine annesiyle arkadaşlarıyla oynuyordu.

bizde ( arnavutlarda) kınası olan kız salon kapısındaanneler ile misafirleri karşılar sornadan içeri girme olmaz yani. ilk kez sizde duyuyorum kınada sonradan girmeyi.

canım bizim kına gecelerimizde kızın arkadaşları genç kızlar karşı karşıya geçer ellerini yukarda birleştirir ve böylelikle uzunca bir yol oluştururlar. gelin müzikle birlikte o köprünün altından geçer sahneye gelir, köprüyü oluşturan kızlarla birlikte oynamaya başlarlar, hoşgeldiniz faslı daha sonra masalar gezilerek yapılır.

bızdede aynı boyle olur zaten erkekle cıkılmaz bızde kınada

benim kinamda damatsiz olacak valla akisina biraktim yani normal davran oyle sonradan giris yapma bence hani misafirlere hosgeldin besgittin felan :))

ben kınaya babamın kolumda girdim ve pistde dans ettik babamla çok güzeldi benim gözler dolunca babam müziği kestirdi canım ya... sonra akışına gelişiyor her şey

ben kınaya babamın kolumda girdim ve pistde dans ettik babamla çok güzeldi benim gözler dolunca babam müziği kestirdi canım ya... sonra akışına gelişiyor her şey

aaa ne guzel bir fikir bu benm babam yanimda olmicagi icin dedemle mi oynasam kendiside cok sevinir canim benim...
gerci dedem beni bi versin sevdigime ben durmadan oynarim zaten

damatsiz kiz kina salonuna nasil girer

benim de 3 hafta sonra kınam var ben bındallıyla baslamıycamkınaya bır tuvalet aldımkına yakılacagı zaman cıkacam otelın odasına bınsallımı gıyecegım o sırada damat da gelecek bırlıkte gırecegız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…