• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

damatlık fiyatları

rose16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
303
99
123
Bursa
fiyatlar ortalama ne civarda kızlar? bu konuda hiçbir bilgim yok.bizde 1 ay içerisinde alıcaz nişanlıma.

Pazar günü aldık biz damatlığı, Sarar 'dan aldık smokin indirimle 1200 tl, ama ondan önce Hatemoğlu (600 tl) Karaca (740 tl civarı) ve Damat (sadece takım elbise 840tl) bakmıştık, ama üzerine Sarar daki tam oldu çok da güzeldi biz de aldık, umarım yardımcı olabilmişimdir..Hee bunlar Smokin fiyatlarıydi belki digerleri farklı olabilir..

biz de smokin düşünüyoruz. çok teşekkür ederim bi fikrim oldu şimdi. size de mutluluklar dilerim.

kızlar damatlıkları aldınız mı?nereden ve ne kadara aldınız aldığınız fiyatlara ne dahil paylaşır mısınız?biz de haftasonu bakacağız da...

biz de aldık altınyıldızdan ayakkabı hariç 500tl tuttu ayakkabıyı da hotiçten 120tl ye aldık..herşeyi uyguna getirdik diye düşünüyorum..

bizde dun aldık kiğılı dan turkcell kampanyası vardı sanırım bugun bıttı 500 tl ustune 200 tl hedıye cekı ve takımlarda ındırıme gırmıs ıkı ay once 400 olan takım 239 a dusmus, bız smokın almadık kı daha sonrada kullanabılsın, ıkı takım ıkı gonlek kravat papyon kusak kol dugnesı ıkı çorap 500 tl tuttu, takımları alınca hedıye cekımızle dıgerlerını aldık, nısanda da kıgılıdan almıstık ve begenmıstık, kardesım nısanlımın kardesı ve babasıda takım aldı hepsıne gomlek kravat kemer alındı, benım babama da gomlek aldık toplamda 5 takım, 6 gomlek , 5 kravat, papyon kusak kol dugmesı, çorap 1259 tl odedık, 83 tlde para puanımız kaldı:)))

ankara optimum outlette
sarar: ayakkabısı,kemeri,papyonu vs. dahil takım: 650 civarı en fazla
hatemoğlu:300-600 arası
kiğılı: herşey içinde 550 (kampanya bitebilirmiş, tarih belli değil)
pierre cardin: herşey içinde yine: 550 tl.

outlet olduğu için fiyatlar bu şekilde arkadaşlar.
outlet diye defolu falan sanmayın, aynı ürün aynı kalite.

canım biz geçen hafta efordan aldık tüm aksesuarlar (kuşak papyon kol düğmesi mendil kemer ayakkabı) takım gömlek + kına için pantolon kravat ve gömlek toplam 1090 tl ye filan geldi

accorttan aldım 328 tl ye çok tatlı ceket pantolon siyah ama kravat mendil yelek ve gömlek beyaz çokda şık gelinlik kaldı :( damatlar daha şanslı her zaman ah ah erkek olaydım iyiydii :)

ankara optimum outlette
sarar: ayakkabısı,kemeri,papyonu vs. dahil takım: 650 civarı en fazla
hatemoğlu:300-600 arası
kiğılı: herşey içinde 550 (kampanya bitebilirmiş, tarih belli değil)
pierre cardin: herşey içinde yine: 550 tl.

outlet olduğu için fiyatlar bu şekilde arkadaşlar.
outlet diye defolu falan sanmayın, aynı ürün aynı kalite.

umarım hala bu fiyatlarla devam ediyorlardır

Arkadaşlar nişanlıma takım elbiseyi Hatemoğlu'ndan aldık. 500 Tl olan takım damatlık da oluyormuş ama ben ona ayrı bir damatlık almayı düşündüğüm için 250 Tl olan bir takım elbise aldık. Ama nişanlımın aklı öbüründe mi kaldı diye de kendimi yiyip bitiriyorum iki gündür ve çok üülüyorum. Sordum hayır böyle daha iyi dedi :((( Bi fikir verin bana ben yanlış mı düşünmüşüm? Takım elbise o kadar da sönük bişi değil sonuçta. Klasik takım yani :S

Arkadaşlar nişanlıma takım elbiseyi Hatemoğlu'ndan aldık. 500 Tl olan takım damatlık da oluyormuş ama ben ona ayrı bir damatlık almayı düşündüğüm için 250 Tl olan bir takım elbise aldık. Ama nişanlımın aklı öbüründe mi kaldı diye de kendimi yiyip bitiriyorum iki gündür ve çok üülüyorum. Sordum hayır böyle daha iyi dedi :((( Bi fikir verin bana ben yanlış mı düşünmüşüm? Takım elbise o kadar da sönük bişi değil sonuçta. Klasik takım yani :S

aynısı başıma geldi çok pişman oldum 300 e almıstk takım elbisesini pişman oldum diğer istediği 500 tl di gömlek kravat yokken ertesi gün dayanamadım kendimi yedim bitirdim sabaha kadar sonra gidip ertesi gün erkenden aldım gittik ilk byenediği takım elbisesini almıstık bakalım düğün için damatlıkta nolck ama tecrube kazandım ne istrese o nişanlım bana içimde bişey kalmasın diye çabalarken ben 5, 10 kuruş u gözetlermisim gibi oldu beyendim dedi ama gözü onda kaldı diye yedim bitirdim hiç briimizin içinde bu özel günlerde bişey kalamsın önemli olan bu

Back