ben paletleri sevmiyorum kocaman palet yerine markalı az miktarda ürün olması daha mantıklı bence...
ben şunu alın bunu alın demedim hiç kayınvalideme bıraktım. (kendileri istediklerini aldı herşeyi de düşünmüşler saolsunlar )
şunu isterim bunu isterim demek bana hoş gelmiyor....
onlar benim için en iyisini düşünüyorlar zaten...
canım yanlış anlama sakın bunlar benim yaşadıklarım....
Daha önce de söyledim canım.. Kaliteli ve kullanacağın renklerde olan ürünlerden almanı tavsiye ederim..
Hem herzaman evde makyaj yapmıyoruz ki, bir düğün bir nişan olur biyere yatılı gitmengerekir, yanında makyaj malzemesi götürmen gerekecek.. Eee koskoca paleti taşımak bana mantıksız geiyor...
Ayrıca daha da önemlisi kalite...
Bu resmini eklediğin iki palet de markasız tabir edilen ürünlerden...
Bu kıyafet falan değil ki direkt yüzümüze sürüyoruz yeri geliyor gün boyunca yüzümüzde kalıyor...
Ben az ama kaliteli ürün alınmasından yanayım....
bunların markaları yokki böyle palet türü olanlardan bilindik bir markanın var
hem eski bir marka fkt marka adı veriliyr mu bilmiyrm.
alerji yapabilir gözlerini tamam albenisi var ama az olsun öz olsun bence
en iyisi öyle sanırsam özellikle ilk paleti görünümü çok güzel
denedimde iyiydi ama ikincisi nasıl bilmiyorum
bakıcaz artık benim için bunların bi avantajı bütün far renklerinin olması
Canım öncelikle sana şunu söyliyim.. Ne kadar denedin.. Bir iki kez sürdün...
Ama sürekli bu ürünü kullanıp 2-3 sene sonra cildinin neye benzeyeceğini bilmiyorsun..
Bu paletler çin malı.. hiçbir kalite kıstası yok...
Tüm far renklerinin olması avantaj demişsin ama zaten o far renklerinin çoğunu kullanmayacaksın...
İnsanın ten rengi göz rengi kıyafetine giden renkler bellidir... Flormar-cecile gibi markalarn çeşitli renkerini kombine eden far paletleri var bunlardan 2-3 tane alsan zaten otomatik olarak 10 renk falan far olacak.. Daha fazlası abartı bence....
İlk palette hemen hemen brbirine benzer renkler ve onların tonları var.. e zaten sen bu renkleri tek rengi az yada çok sürerek ıslak kuru kullanarak kremle kahveyle gölgelendirerek kullanarak birsürü tonda renk elde edebilirsin...
İkinci paletteki cırtlak renklerin hiçbirini de gündelik hayatta kullanamazsın...
Öyle mantıklı bi eilde bak o renklerden kaç tanesini gerçekten kullanacaksın....
ben dün ve bugün o işi hallettim sayılır.kocaman setler almadım makyaj sevmiyorum ama kaliteli ve sevdiğim şeylerden ayrı ayrı aldım o şekilde kutuya koycam.büyük far seti aldım çünkü ufakla fiyat aynıydı büyüğü olsun dedim günü gelir gerekir,kapatıcı,ruj,parfüm,kalemler,rimel aldım krem kaldı bi tek
Dilediğin ve kullanacağın renklerde (fazla abartma) 3-4 renk far yada 4 lü 6lı farlardan 2 tane
Rimel
2 farklı tonda ruj ve uyumlu oje
Eye lner kullanıyorsan al yoksa boşuna alma
Eyeliner kullanmıyorsan 2 renk göz kalemi
1 renk dudak kalemi (Kullanıyorsan)
Fondoten
Pudra
Allık (terracotta olanlardan almanı tavsiye ederim daha doğal duruyor)
Yüz temizleme jeli
Tonik
Nemlendirici
Diş fırçası-macunu
Roll-on deodorant
Parfüm
Saç köpüğü / yada jöle hangisini kullanıyorsan
Ben bunları almıştım..
Ama çeyiz mağazasından değil...
Ne nerede ucuzsa oradan topladım...
Saç köpüğü diş fırçası macunu marketten, makyajları parfümeriden (Cecile marka)
Nemlendirici falan diadermine marka BİM de kampanya vardı 3lü set halde oradan almışım..
Yani biz nişan alışverişi yapmadık, kendi kafama göre takıldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?