• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan damat tarafına kozmetik ürünleri neler aldırılır

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben paletleri sevmiyorum kocaman palet yerine markalı az miktarda ürün olması daha mantıklı bence...

ben şunu alın bunu alın demedim hiç kayınvalideme bıraktım. (kendileri istediklerini aldı herşeyi de düşünmüşler saolsunlar )

şunu isterim bunu isterim demek bana hoş gelmiyor....

onlar benim için en iyisini düşünüyorlar zaten...

canım yanlış anlama sakın bunlar benim yaşadıklarım....

Daha önce de söyledim canım.. Kaliteli ve kullanacağın renklerde olan ürünlerden almanı tavsiye ederim..
Hem herzaman evde makyaj yapmıyoruz ki, bir düğün bir nişan olur biyere yatılı gitmengerekir, yanında makyaj malzemesi götürmen gerekecek.. Eee koskoca paleti taşımak bana mantıksız geiyor...
Ayrıca daha da önemlisi kalite...
Bu resmini eklediğin iki palet de markasız tabir edilen ürünlerden...
Bu kıyafet falan değil ki direkt yüzümüze sürüyoruz yeri geliyor gün boyunca yüzümüzde kalıyor...
Ben az ama kaliteli ürün alınmasından yanayım....

ben paletleri sevmiyorum kocaman palet yerine markalı az miktarda ürün olması daha mantıklı bence...

ben şunu alın bunu alın demedim hiç kayınvalideme bıraktım. (kendileri istediklerini aldı herşeyi de düşünmüşler saolsunlar )

şunu isterim bunu isterim demek bana hoş gelmiyor....

onlar benim için en iyisini düşünüyorlar zaten...

canım yanlış anlama sakın bunlar benim yaşadıklarım....

tatlım bizde beraber gidilir ne alıncaksa gelinin zevkine göre alınır sorulur
haliyle kozmetiğide ben seçicem ama büyük ihtimal sevgilimle gideriz yanlız
o yüzden pek sorun olmaz benim için

Daha önce de söyledim canım.. Kaliteli ve kullanacağın renklerde olan ürünlerden almanı tavsiye ederim..
Hem herzaman evde makyaj yapmıyoruz ki, bir düğün bir nişan olur biyere yatılı gitmengerekir, yanında makyaj malzemesi götürmen gerekecek.. Eee koskoca paleti taşımak bana mantıksız geiyor...
Ayrıca daha da önemlisi kalite...
Bu resmini eklediğin iki palet de markasız tabir edilen ürünlerden...
Bu kıyafet falan değil ki direkt yüzümüze sürüyoruz yeri geliyor gün boyunca yüzümüzde kalıyor...
Ben az ama kaliteli ürün alınmasından yanayım....

en iyisi öyle sanırsam özellikle ilk paleti görünümü çok güzel
denedimde iyiydi ama ikincisi nasıl bilmiyorum
bakıcaz artık benim için bunların bi avantajı bütün far renklerinin olması

bunların markaları yokki böyle palet türü olanlardan bilindik bir markanın var
hem eski bir marka fkt marka adı veriliyr mu bilmiyrm.
alerji yapabilir gözlerini tamam albenisi var ama az olsun öz olsun bence

tatlım söyleyebilirsin benim içinde fikir olur hem

ya bence paletler çok abartı hemde kaliteli olmuyo. o renklerin hangi birini sürceksin canım? komık renklerde var içinde.
bencede iyisinden bikaç tane almak yeterli, bunlar belli bi ömrü olan şeyler bayatlarsa bi işine yaramaz

en iyisi öyle sanırsam özellikle ilk paleti görünümü çok güzel
denedimde iyiydi ama ikincisi nasıl bilmiyorum
bakıcaz artık benim için bunların bi avantajı bütün far renklerinin olması

Canım öncelikle sana şunu söyliyim.. Ne kadar denedin.. Bir iki kez sürdün...
Ama sürekli bu ürünü kullanıp 2-3 sene sonra cildinin neye benzeyeceğini bilmiyorsun..
Bu paletler çin malı.. hiçbir kalite kıstası yok...
Tüm far renklerinin olması avantaj demişsin ama zaten o far renklerinin çoğunu kullanmayacaksın...
İnsanın ten rengi göz rengi kıyafetine giden renkler bellidir... Flormar-cecile gibi markalarn çeşitli renkerini kombine eden far paletleri var bunlardan 2-3 tane alsan zaten otomatik olarak 10 renk falan far olacak.. Daha fazlası abartı bence....
İlk palette hemen hemen brbirine benzer renkler ve onların tonları var.. e zaten sen bu renkleri tek rengi az yada çok sürerek ıslak kuru kullanarak kremle kahveyle gölgelendirerek kullanarak birsürü tonda renk elde edebilirsin...
İkinci paletteki cırtlak renklerin hiçbirini de gündelik hayatta kullanamazsın...
Öyle mantıklı bi eilde bak o renklerden kaç tanesini gerçekten kullanacaksın....

Tekrar baktım paletlere...
İlk alette doğrudüzgün far rengi yok.. hepsi pembe kahve tonlarında...
Ne güzel bir mavi var, ne bir yeşil ne bir mor ne güzel bir pembe....
Ne gölgeleme içn siyah var....
Benim için at çöpe gitsin...
Hiiiç ama hiç kullanmadığım renkler...
Tüm renkler olması avantaj demişsin ama bu palette hiç renk yok ahve tonları dışında.

Canım öncelikle sana şunu söyliyim.. Ne kadar denedin.. Bir iki kez sürdün...
Ama sürekli bu ürünü kullanıp 2-3 sene sonra cildinin neye benzeyeceğini bilmiyorsun..
Bu paletler çin malı.. hiçbir kalite kıstası yok...
Tüm far renklerinin olması avantaj demişsin ama zaten o far renklerinin çoğunu kullanmayacaksın...
İnsanın ten rengi göz rengi kıyafetine giden renkler bellidir... Flormar-cecile gibi markalarn çeşitli renkerini kombine eden far paletleri var bunlardan 2-3 tane alsan zaten otomatik olarak 10 renk falan far olacak.. Daha fazlası abartı bence....
İlk palette hemen hemen brbirine benzer renkler ve onların tonları var.. e zaten sen bu renkleri tek rengi az yada çok sürerek ıslak kuru kullanarak kremle kahveyle gölgelendirerek kullanarak birsürü tonda renk elde edebilirsin...
İkinci paletteki cırtlak renklerin hiçbirini de gündelik hayatta kullanamazsın...
Öyle mantıklı bi eilde bak o renklerden kaç tanesini gerçekten kullanacaksın....

bunu öğrendikten sonra zaten hayatta almam
ozaman neler olabileceğini listeleyin
hem makyaj malzemesi olarak hemce cilt ürünleri olarak
yeni evlenicek arkadaşlarada yararlı olur belki kaydirigubbakcemile5

Dilediğin ve kullanacağın renklerde (fazla abartma) 3-4 renk far yada 4 lü 6lı farlardan 2 tane
Rimel
2 farklı tonda ruj ve uyumlu oje
Eye lner kullanıyorsan al yoksa boşuna alma
Eyeliner kullanmıyorsan 2 renk göz kalemi
1 renk dudak kalemi (Kullanıyorsan)
Fondoten
Pudra
Allık (terracotta olanlardan almanı tavsiye ederim daha doğal duruyor)
Yüz temizleme jeli
Tonik
Nemlendirici
Diş fırçası-macunu
Roll-on deodorant
Parfüm
Saç köpüğü / yada jöle hangisini kullanıyorsan

Ben bunları almıştım..
Ama çeyiz mağazasından değil...
Ne nerede ucuzsa oradan topladım...
Saç köpüğü diş fırçası macunu marketten, makyajları parfümeriden (Cecile marka)
Nemlendirici falan diadermine marka BİM de kampanya vardı 3lü set halde oradan almışım..
Yani biz nişan alışverişi yapmadık, kendi kafama göre takıldım....

ben dün ve bugün o işi hallettim sayılır.kocaman setler almadım makyaj sevmiyorum ama kaliteli ve sevdiğim şeylerden ayrı ayrı aldım o şekilde kutuya koycam.büyük far seti aldım çünkü ufakla fiyat aynıydı büyüğü olsun dedim günü gelir gerekir,kapatıcı,ruj,parfüm,kalemler,rimel aldım krem kaldı bi tek

resimlerini eklermisin tatlım

Dilediğin ve kullanacağın renklerde (fazla abartma) 3-4 renk far yada 4 lü 6lı farlardan 2 tane
Rimel
2 farklı tonda ruj ve uyumlu oje
Eye lner kullanıyorsan al yoksa boşuna alma
Eyeliner kullanmıyorsan 2 renk göz kalemi
1 renk dudak kalemi (Kullanıyorsan)
Fondoten
Pudra
Allık (terracotta olanlardan almanı tavsiye ederim daha doğal duruyor)
Yüz temizleme jeli
Tonik
Nemlendirici
Diş fırçası-macunu
Roll-on deodorant
Parfüm
Saç köpüğü / yada jöle hangisini kullanıyorsan

Ben bunları almıştım..
Ama çeyiz mağazasından değil...
Ne nerede ucuzsa oradan topladım...
Saç köpüğü diş fırçası macunu marketten, makyajları parfümeriden (Cecile marka)
Nemlendirici falan diadermine marka BİM de kampanya vardı 3lü set halde oradan almışım..
Yani biz nişan alışverişi yapmadık, kendi kafama göre takıldım....

tmm tatlım sağolopuyorumnanaktan

çok güzelmiş hepsi tatlım çilekten mi aldın bunları
palette camelon sanırım camelonun ürünleri çok güzel oluyo
güle güle sürün tatlım opuyorumnanaktan
cilt bakım ürünleri almamışsın galiba duş jeli şampuan tonik falan

sampuan dus jeli dis macunu dis fırcası filan aldırmak biraz garip degil mi zaten , gunluk kullandıgınız hijyen malzemeleri o kadarını da aldırmaya gerek yok bence.

benimde cumartesi nişanım vardı.kozmetik ürünleri olarak şunlar geldi:ayna,tarak,fırça,cımbız,törpü,makas,far,kalem,rımel,fondoten,krem,top allık,allık fırçası,makyaj temizleme sütü,kolonya,şampuan,duş jeli,disk pamugu,rol-on,parfüm,deodorant,ruj,dudak koruyucu,oje,aseton,diş fırçası ve macun.
bu arada hayırlı olsun.yerimseniben

Son düzenleme:
bntkn sağol tatlım sanada hayırlı olsun opuyorumnanaktan sen seçmedin kendileri aldı dimi

Son düzenleme:
ben de yeni evliyim,eşimin tarafı böyle bi teklifte bulunmadı,ben de istemedim.zaten isteseler de almazdım...ben 15-20 liraya bile bi rimel almak istesem (diğerlerini saymıyorum bile) kayınvalidem artık bi sene tasasından ölürdü pahalı bu amaan gızıııım ne gerek var diye:oklava:

Back