Biz en başta konuştuk, onlar sadece bana bizde sadece damada bohça yaptık.
Damat bohçasına pnye pijama takım, sten pijama takım, iİç çamaşırı, gömlek, triko kazak, kravat, kol düğmesi, parfüm, kozmetik ürünlerden oluşan bir çanta, terlik, traş makinası, havlu, lif, seccade, tespih, çorap koyduk.
Düğünden sonra el öpyeme giderken kayınvalidem ve kayınpederim için bir bohça hazırlayıp götürmek istiyorum. Şu dönemde çok fazla ayrıntıya girmeye gerek duymadık. Herşey gönlüne göre olsun canım.
canım bızde erkek tarafıyla konustuk damat anne baba abı yenge onların cocukları abla enıste onların cocukları anane ve babanneye koyucaz. ama ınan bende senın gıbı ne koysam uygun olur dıye dusunuyorum cunku gercekten fazlasıyla kalabalık.onlar sadece bana kardesıme ve babama koyucaklar :)))))
Bizde bohça işini bu hafta sonu hallettik sonunda.
Damat bohçasına : iç çamaşırı, çorap, pijama takımı, gömlek, parfüm, traş losyonu ve bakım kremi, havlu, terlik, seccade, kol düğmesi
Anne ve Baba : Namaz başörtüsü, seccade, kayınpederim için gömlek, havlu, tesbih
Görümce:Gömlek ,havlu,Çorap(bayan ve erkek), küçük kızları için güzel bir elbise, namaz başörtüsü, tesbih
Elti :Gömlek ,havlu, Çorap(bayan ve erkek), namaz başörtüsü, tesbih
evet canım nısanın kı kadar kapsamlı olmasada adetten ufak bısı goturulur.ıcınde bı takım camasır corap bı bluz vs bısıler olur sende camasır corap havlu falan koyarsın o kadr
güzel şeyler ama bana kalsa hiç uğraşmam.annem ve kayınvalidem arasında karşılıklı bişeyler getirip götürmekten bi hal oldum :)) evdeki havlu ve liflerle hamam işletirim heralde :)
Biz annemler ve kaynvalidelerle anlaşmıştık sadece gelin ve damat bohçası ayarlayacaktık ona vereceğimiz parayı evimize harcarız demiştik
babaannem bir müdahale etti olaya allaaaahh dedik tamam yapalım..:)))
1.dereceden amca hala dayı teyze hepsine yapmak zorunda kalmıştık 2 sene önceydi benim de düğünüm
allah mutlu mesut etsin..