Nişan DAMAT BOHCAMİZ HAZİRRR...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canim hersey senin aldiklarina bakar ornegin pierre cardn 6 li setler 600 700 lira birde hepsi ayni seyler ben 6 li seti gereksiz gordugum icin tek tek aldim begendiklerimi aldim 350 tl nisan sandigi 200 tl makyaj malzemeleri avon kullaniyorum avon aldim gösteris olsun diye lancome mac bilmemne hic gerek yok yoksa sadce makyaj malzemelerine 1000 lira verirsin :)) tam net bilmiyorum ama 700 800 tl civari ic camasiri, takimlar vs. Diger alinanlar Tuttu... Yaklasik 1500 tl filan sanirim ayni sekilde bizim nisanlima aldiklarimzda 1000 tl civari tuttu.. Ama bu butce senin aldiklarina bagli dahada cikarda inerde canim...

merhaba bu hazırladıklarınız düğünde de oluyor mu bizde gelin damat bohçası düğün öncesi alışveriş yapılır düğünde evde olur yada serilir nişanda yok bu kadar detaylı..

yaa bu tesbih ve sanırım tesbih kutusu olan şeyi nerden buldunuz? hani dükkanların ne dükkanı olduğunuzu söylesenizde olur. çok güzeller Allah mesut etsin

merhaba bu hazırladıklarınız düğünde de oluyor mu bizde gelin damat bohçası düğün öncesi alışveriş yapılır düğünde evde olur yada serilir nişanda yok bu kadar detaylı..

Buyuk nisan yaptigimiz icin bir nevi mecbur kaldik bu bohca isine girmeye taraflarin istegine bagli bana kalsa gereksiz bisey , dugun zamani birde dugun alisverisi yapilacak ve benim ceyizlerim sarip sarmalanip süslenip evime gidecek bir daha bohca getir gotu olmayacak canim..

yaa bu tesbih ve sanırım tesbih kutusu olan şeyi nerden buldunuz? hani dükkanların ne dükkanı olduğunuzu söylesenizde olur. çok güzeller Allah mesut etsin

Medine pazari diye haci malzemeleri satan bir dukkandan satin aldim canim..

Allah tamamına erdirsin :nazar: :KK9: darısı başımıza

Aminn canim insallah

damat bohcası hazırlarken içine çikolata vb bişey konuluyormu acaba ?

Tabi biz cikolatada yaptirdik bohcayi götürürken kimisi 1 tepsi baklava cicek filan da götürüyormus ama o kadar teferruata gerek duymadik biz... Hatta cikolatanin resminide eklemistim ben :KK70:

Hepsi birbirinden guzel secimler...
Huzur ile kullanilmasi dilegi ile...

Cok tesekkurler aminn :KK68:

herşey çok güzel olmuş cnaım güle güle kullanın. ya şimdi bizim isteme ve nişan arası max 1 hafta olucak. Şimdiden bohça alışverişine başlasak mı? İkimizde çalışıypruz ve vaktimiz olmadığı için yetişmeyecek diye korkuyorum. Ama daha istenmeden bohça dizmek saçma olmaz mı? Kafam çok karışık..

Cok tesekkurler canim :KK68: Bunlar 1 günde 2-3 saatte halledilcek seyler biz nişandan iki üç gün önce yaptik alisverisi sonra süslendi gitti ama birden alamam yavas yavas alirim diyosan orasi ayri... Birde seninki nişan günü gelecek siz nişandan sonra belirlediginiz bir gün götürüceksiniz erkek tarafina bohçayi ,senin vaktin daha fazla yani...

herşey çok güzel olmuş cnaım güle güle kullanın. ya şimdi bizim isteme ve nişan arası max 1 hafta olucak. Şimdiden bohça alışverişine başlasak mı? İkimizde çalışıypruz ve vaktimiz olmadığı için yetişmeyecek diye korkuyorum. Ama daha istenmeden bohça dizmek saçma olmaz mı? Kafam çok karışık..

Zaten düğün bohçasında olurmuş bizde bu kadar detay. Annem öyle söyleyince rahatladım. Tarihi de 14 şubata öteledik. Yetişirim sanırım :KK52:

Zaten düğün bohçasında olurmuş bizde bu kadar detay. Annem öyle söyleyince rahatladım. Tarihi de 14 şubata öteledik. Yetişirim sanırım :KK52:

Bizde detaya girmedik canim adet yerini bulsun diye ufak yapildi o zaman 2 sene vardi düğüne gerek duymadik teferruata... Simdi kalan düğünde yapilacak..

X