• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Damat adayına nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.497
2.958
133
Nisanlimim ailesi daha söz , nisan olmadan isteme olduktan hemen sonra beni alışverişe çıkardılar. Fazla bişey almadılar gerçi .galiba nişan öncesi tekrar gelip nişan bohçasını verecekler. Bu durumda ben de damada hazirlamaliyim :) ama sorum şu : damat bohçasına alacağım şeyleri kendim mi sececeğim yoksa ona danismalı miyim? Bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim

Nisanlimim ailesi daha söz , nisan olmadan isteme olduktan hemen sonra beni alışverişe çıkardılar. Fazla bişey almadılar gerçi .galiba nişan öncesi tekrar gelip nişan bohçasını verecekler. Bu durumda ben de damada hazirlamaliyim :) ama sorum şu : damat bohçasına alacağım şeyleri kendim mi sececeğim yoksa ona danismalı miyim? Bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim

Sormanıza gerek yok usülünce onunda kullanabileceği tarzda şeyler koyun..

Biz bohça yapmadık, onlardan istemedik özellikle gereksiz bulduğumuz için. Önce ihtiyaçlarını sorun mesela traş makinesi kullanıyor mu, kullanıyorsa hangi marka kullanıyor? İşine yaramayacak bir şey olmasın. Kullandığı veya başka sevdiği parfümü de biliyorsanız eğer alabilirsiniz yoksa sorabilirsiniz bunu da. Geri kalanları bilirsiniz muhtemelen..

Back