• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damar belirginleşmesi kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Nur2293

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
24
9
6
26
Kızlar üstüne görmeyi sormuştum,onun ardından regl sonrası eşimle yine denedik, damarlarımda aşırı belirginleşme var ilk defa yaşıyorum böyle bişey bacak ayak kol göğüs avuç içlerim bile o kadar belirgin ki... hamile olabilir miyim buda bi belirti mi araştırdım belirti ama aranızda yaşayan varsa lütfen benimle paylaşın. Bunun yanında ara ara baş dönmesi kasık ağrısı uyku ve yorgunluk yaşıyorum..

Kızlar üstüne görmeyi sormuştum,onun ardından regl sonrası eşimle yine denedik, damarlarımda aşırı belirginleşme var ilk defa yaşıyorum böyle bişey bacak ayak kol göğüs avuç içlerim bile o kadar belirgin ki... hamile olabilir miyim buda bi belirti mi araştırdım belirti ama aranızda yaşayan varsa lütfen benimle paylaşın. Bunun yanında ara ara baş dönmesi kasık ağrısı uyku ve yorgunluk yaşıyorum..
Canım regl oldugun ıcın kımse net bıse diyemez . Cok kafana takılıyorsa kan testı yaptır ıcın rahatlasın . Bazen belırtıler psikolojik oluyor .❤️

Adet zamanına ne kadar var? Yorgunluktan çıkmış olabilir damar yani 30. Haftamdayım yok damar filan

Canım regl oldugun ıcın kımse net bıse diyemez . Cok kafana takılıyorsa kan testı yaptır ıcın rahatlasın . Bazen belırtıler psikolojik oluyor .❤
Canım bende psikolojik uyku baş dönmesi oluyor hep ilk defa böyle bişey yaşıyorum dün annemde baktı baya bariz belli bilemedim valla

Back