E Eceeeeeee Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2012 10 0 16 Ankara 18 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Eceeeeeee #1 Kızlar damağımda küçük bi şişlik oluştu bu ne olabilir? ya da neden olur? Hiç böle bişey yaşayan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum...
Kızlar damağımda küçük bi şişlik oluştu bu ne olabilir? ya da neden olur? Hiç böle bişey yaşayan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum...
NEGRO88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2009 278 1 96 Trabzon 19 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Eceeeeeee #2 Eceeeeeee .!.: Kızlar damağımda küçük bi şişlik oluştu bu ne olabilir? ya da neden olur? Hiç böle bişey yaşayan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... canım daha açık bi şekilde anlatabilirsen belki yardım olabilecek birileri çıkabilir. acıyor mu peki ??
Eceeeeeee .!.: Kızlar damağımda küçük bi şişlik oluştu bu ne olabilir? ya da neden olur? Hiç böle bişey yaşayan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... canım daha açık bi şekilde anlatabilirsen belki yardım olabilecek birileri çıkabilir. acıyor mu peki ??