• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi damaklı biberon mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

guldengul

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
17
0
286
Elazığ
23 gün önce kızım geldi dünyaya.Sütüm gelmedi 3 gün.Sarılık olduğu için mama verdik mecburen.Kaynanam malesef dayadı biberonu yavrucuğuma.Mememi almamakta ısrar etti.Pes etmedim 7 günlükken tutmaya başladı göğsümü.Ama stres falan derken sütüm yetmiyo.Gaz yapmayan biberon araştırıyorum.Dr. Brown u öneriyo herkes.ama o damaklı değil.Nuk unki damaklı.Hangisini alsam şaşırdım.Damaklı kullanıyoruz şu anda.Tecrubeli annelerden yardım bekliyorum.

Canım öyle yada böyle bebeklerde gaz problemi oluyor,chiccoda dahil gaz yapmayan bir sürü biberon denedim bir işe yaramıyorlar o yüzden kızımın en rahat içtiği biberonu kullanmaya devam ettim. Kızım şu anda 10 aylık 2. ayından beri nuk'un cam biberonunu kullanıyoruz,emziğinin damaklı ve anne memesine benziyor olması hem damak sağlığı için önemli hem de şekli itibariyle ağzının kenarından mamanın sızma miktarı çok daha az diğerlerine göre,tavsiye ederim.

benim kızımdada aşırı gaz vardı denemediğim ilaç denemediğim yöntem kalmadı en sonda bu dr.brows.un gaz yapmayan biberonunu aldım aklımda kalmasın dedim ama nafile hiç etki etmedi hepsi yalan valla anca zamanla geçiyo gaz.kızım bi yaşını geçti ama hala gece arada gazı tutar :(

Back