damadın zarf içinde dağıtacağı para miktarı nel olmalı? kaç zarf hazırlanmalı?

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Kızlar bu iş erkek tarafına ait ama geçen nişanlımla konuşuyorduk dedim ki gelin arabasından zarfla çoluğa çocuğa verilecek para için kağıt 1 dolar alalım. O da öyle olmaz dedi. E ne koyacaksın peki diye sorunca o da ''en ucuz kağıt para 5 tl onu koyarız'' dedi. Dedim kaç zarf yapacaksın o da 50 tane olur dedi. 250 tl civarı bir para yapar 50 zarf hazırlanırsa. Bir de 5 tl olduğunu gören çocukların daha çok zarf almak için arabaya abanmalarından korkuyorum. Bu yaz öyle bir gelin arabası İstanbul da kaza yapmış çocuklar yüzünden. Sizce zarfa ne kadar konulmalı ve en az kaç zarf yapılmalı? Tecrübeli arkadaşlardan fikir rica ediyorum.

Son düzenleme:
5 tl cok olur. Biz 25 zarf hazirladik bir dolar koyduk. Birkacina da 20 tl koymustuk. Allah kolaylik versin bana gina gelmisti gelin arabasinin onunu kesenlerden.cok sacma ve tehlikeli.

Merhaba,
Biz de 5tllik zarflar hazirlamistik. Nisanlinizin dedigi gibi, en kucuk kagit para 5tl oldugundan :) ama 20 tane falan hazirlamistik, genelde sakin yollardan bir guzergah cizdigimiz icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bos zarf yapin olsun bitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bozuk para koyanı da görmüştüm

saçma bir şey zaten, bu çocuklar çıldırmış olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…