mavikus Kınalı Kuzuu :) Kayıtlı Üye 24 Ekim 2009 1.372 39 17 Aralık 2011 Konu Sahibi mavikus #21 filerun .!.: peki canım bu arada sarımsaklı şampuan sende ne etki yaptı?? Genişletmek için tıkla... Kafamda küçük saçlar belirdi, yani saçımı fazlalaştırdı benim. Uzattı da aynı zamanda ama en belirgin etkisi saç çıkarmak oldu. Yalnız sarmısaklı şampuanı kullanırken daha da kaşınıyordu kafam, zor dayandım ve bir süre sonra da bıraktım
filerun .!.: peki canım bu arada sarımsaklı şampuan sende ne etki yaptı?? Genişletmek için tıkla... Kafamda küçük saçlar belirdi, yani saçımı fazlalaştırdı benim. Uzattı da aynı zamanda ama en belirgin etkisi saç çıkarmak oldu. Yalnız sarmısaklı şampuanı kullanırken daha da kaşınıyordu kafam, zor dayandım ve bir süre sonra da bıraktım
mavikus Kınalı Kuzuu :) Kayıtlı Üye 24 Ekim 2009 1.372 39 17 Aralık 2011 Konu Sahibi mavikus #22 Saç rengini açma olayı da bende olmadı canım ama kına var bende. Kınayı da dinamit patlasa zor açar, o yüzden yanıt veremedim
Saç rengini açma olayı da bende olmadı canım ama kına var bende. Kınayı da dinamit patlasa zor açar, o yüzden yanıt veremedim