Dalin bebe şampuanı...

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
33
arkadaşlar dalin bebe şampuanının sivilceye sivilce izine ve geniş gözeneklere iyi geldiğini duydum ve zamanla düzeltiyormuş cildi.. gerçekten öyle mi bilmiyorum kullanan varsa aranızda bilgilenmek istiyorum..

Kesinlikle kıl köklerini uyardığını düşünüyorum!

Katkı maddesinin min. düzeyde olduğu pek çok ürün var artık piyasada,neden saç derisine göre formüle edilmiş bir ürün kullanılsın ki!

canım bnce kullanma bn saçımı yıkarken kullanıyorum yumuşacık yapıyo saçı ama yıkanırken yüzümede sürüyodum o hafta alnımda bi sürü sivilce çıktı normalde sadece hasta olduğum zamnlarda çıkan sivilce bi anda arttı . yıkarken yüzüme deydirmiyorum ben artık

Hayır çok yanlış sakın !! bunu heryerde söylüyorum...
Dalin saç derisine göre tasarlanmıştır..Cildinizin pH iyle uymaz, çünkü bebek ph ine göredir..

benım yuzume dalın şampuan çok iyi geldi ama güzellik uzmanı bı tanıgıgım çok sakıncalı oldugunu yuzdekı kıl köklerini uyarabılecegını söledi

dalini bende kullanıyorum gerçekten yüze sürülmemesi gerekiyo ph dengesi doğru aslınd ahiç bi şampuanın yüze yıkamak için kullanılmamsı gerekiyo bide benim saçlarımı dalin mahvetti sizde de öyle bir şey var mı saçlarımı keçe gibi yaptı banyodan çıkıp az bir nemini aldıktan sonradaığımda taramıyo resmen yoluyo saçımı tarak:KK43:zaten hemen kokusuda gidiyo tek özelliği gözü yakmaması sanırım artık dalini o güzleim kokusuna rağmen terkedicem:KK43:

Bence dalin yüzede sürülmemeli yetişkinlerde saçada çünkü arkadaşlarında dedıgı gibi bebeklerın kafa derisine göre tasarlandıgı için yetişkinlerde saç dökülmesi yapıyor mesela o hatayı yapan ben =D

ben göz yakmadığı için göz temizleyicisi olarak kullanıyorumdum. memnundum da ama burda yazılanları okuyunca korktum

Dalin bebek şampuanı içeriğini internette bulamadım, işten sonra gidip markette okuyacağım. Ama sebamed inki var internette, en azından ne olmaması gerektiğini web sitelerine yazmışlar. Sodyum Lauril sülfat içermemeli, formaldehit, nitrozamin ve dioksan olmamalı bebek şampuanında diye yazılmış.

ben de bi ara kullanıyordum. yağlı saçı olanlar için ideal, çünkü kupkuru yapıyor saçı, taranamıyor saç :KK37: baktım olacak gibi değil, pek fazla köpürmüyor da, bıraktım ben de...mis gibi down under naturals ya da otacı falan varken hiç gerek yok...

Dün baktım Dalin'in içeriğine. Sodyum Lauril Sülfat var. Johnson ve Nivea ya da baktım onlarda da var. Fakat gittiğim markette Sebamed satılmıyordu, bugün de onu araştıracağım. Eğer onda bir önceki mesajımda saydıklarım yoksa Sebamed de karar kılacağım. Önemli olan çok köpürmesi değil zaten. Bebeğimin saçına ve cildine iyi gelmesi.:emir_bebek:

X