Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar omuzlarımda katlı keesilmiş dipleri daha düz, uçları dalgalı ve şekilsiz saçlarım var. şekillendirici süremiyorum ağırlaştırıyor, nemli bırakamıyorum başım ağrıyor Ne yapabilirim kızlar hep toplamaktan bıktım saçlarımı?
Kızlar omuzlarımda katlı keesilmiş dipleri daha düz, uçları dalgalı ve şekilsiz saçlarım var. şekillendirici süremiyorum ağırlaştırıyor, nemli bırakamıyorum başım ağrıyor Ne yapabilirim kızlar hep toplamaktan bıktım saçlarımı?
Dalgalı saç seviyorsan, güvendiğin bi kuaföre su dalgası perma tarzında bir şeyler yaptırabilirsin. Yıpratıyor illaki kimyasal ilaç kullandıkları için, ama ondan sonra hiç bi şekilde şekillendirici aletlere ihtiyaç duymadan saç köpüğüyle şekil verebilme imkanına sahip olabilirsin. Hem bu arada saçların da uzamış olur.