Saç Kesim Şekilleri Dalgalı saçımda daha hacim ve belli dalgalar istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
benim dalgalı saçlarım var, saçlarımın daha kabarık ve hacimli olmasını (kabarıktan kastım elektriklenme değil) köklerinden havaya kaldırılmış gibi olsunlar istiyorum..
ve de dalgalarımın bukle bukle daha belirgin olmasını istiyorum..

saçıma saç kremi kullandığımda, nemlendirdiği için buklelerim belirginleşiyor ama saçlarım hacimli ve kabarık olmuyor saç kremi söndürüyor...
ve sadece şampuanla yıkadığım zaman da bu sefer saçlarım nispeten daha dolgun ve kabarık olurken dalgalarım daha az belirgin oluyor ne yapacağımı şaşırdım ?

saç köklerim yeteri kadar açık olup temizlenmediği için sanırım saçlarım kökünden havaya kalkmıyorlar...
acaba blendax ın dolgunlaştırıcı şampuanını kullansam...sonra da saçım nemliyken bukle belirginleştirici saç köpüğü kullansam istediğim sonucu alır mıyım ?

Son düzenleme:
bence çok kabaran her saç elektiriklenir
en makbulu şuan sizde olan saç şeklidir bence :icecream:

şampuanların yada kremlerin bu konuda pek etkisi olmuyor..benim saçlarımda dalgalı krem sürdükten sonra vigo mu vügomu adı herneyse onunla kurutuyorum nispeten daha havalı duruyolar.ama ancak 1 gün kullanabiliyorum..sabah kalkınca eski tas eski hamam.. kafamçokkarıştı

bence çok kabaran her saç elektiriklenir
en makbulu şuan sizde olan saç şeklidir bence :icecream:

sağol canım..belki haklısın ama benim yüzüm yuvarlak olduğu için yüzümü küçük göstermem gerekiyor..bu da basık değil daha kabarık saçlarla mümkün oluyor anca..mesela normal salınmış saçımla yüzüm ile..taç takıp tacın etkisiyle 2 yanı nispeten kabarık duran saçlarım ile yüzümün uyumu arasında baya fark oluyor...
yüzün daha ufak ve uzun görünüyor bu etkiyi arttırmak için daha kabarık olması lazım...yada bukleler daha büyük büyük olmalı

canım benim saçlarımda kıvırcık ..kesinlikle saç köpüğü kullan derim .. ben osis+ marka saç şekillendirici krem kullanıyorum bu kremi kuaförlerde bulabilirsin..birazda pantene'nin saç köpüğünden sürüyorum saçlarımın hem bukleleri çok belirgin oluyo hemde çok gür görünüyo .fön mekinemin dalgalı saçlar başlığıyla kurutuyorum ..:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…