sonra kurutuyor musunuz saçınızıBenimde dalgalı ve kabarık
Duştan sonra elidor belirgin bukleler bakım kremi var onu uyguluyorum hem sekil veriyor hem kabarmıyor
Evet. Kendiside kurusa bir şey fark etmiyorsonra kurutuyor musunuz saçınızı
Teşekkürler.benım cok dalgalı saclarım var
yıkanırken son durulama suyum bıraz elma veya beyaz sırke katılmıs soguga yakın suyla durulama
o tum elektrıklenmeyı tıftıklenmeyı alır yumusacak parlak yapar tum sac kremlerıne bin basar 1 lıtre suya yarım cay bardagı sırke olsa yeter kokmuyor bu arada :) yalnız gozunuz yanar oyuzden basınızı one egıp yıkayabılırsınız veya gozunuzu kapatıp yıkayın goze kacmasın yakıyor
dustan cıkınca hındıstan cevızı yagı ıle hafıf nemlendırdıgım sacımı duzlestırıcı ozellıgı olan tarak ıle tarar kendı halınde kurumaya bırakırım bunun ıcın basımıza gecırılen havlu sac bonelerı var bunu kullanırım
saten yastık nevresımı kullanın buda cok yardımcı oluyor
Aynı durumdayım saçlarıma resmen gıcık kapıyorum hem dalgası çok saçma bi dalga hem kabarık bi o kadar da cansız ve zayıf çok ince telli. Belime yakındı uzatmıştım ama uçlarının duruşuna artık tahammülüm kalmamıştı en sonunda geçen hafta sinirlenip dümdüz omuzlarımın üstünde kestirdim. Daha önce brezilya fönü yaptırmıştım ama saçlarım çok hızlı uzadığından 3-4 ay kullanabildim. Brezilya fönü düz olmasını istiyosan en iyi çözüm diyebilirim. Ama kısayken de şekil vermek daha kolay oluyo onu daha çok tavsiye ederimKızlar merhaba,
Çocukluğumdan beri saçlarımı sevmiyorum. Kabarık kendi halinde dalgalı şekilsiz bir saç.
Islak saça köpükle şekil versem tuhaf oluyor. (sevmesemde mecbur öyle yapıyorum.)
İnternette bir sürü zeytin yağ bakımları uyguluyorum hep kabarıklığı azaltırım diye.
Etrafımdaki düz saçları görünce çok özeniyorum.
Örüp söksem yine kabarıyor. Kıvırcık desen kıvırcık değil, dalgalı desen bi taraf düz bi taraf dalgalı garip kabarık bir saç.
Düzleştirirsem yıpranmasından korkuyorum.
Siz neler yapıyorsunuz saçlarınıza? Haftada kaç kere düzleştiriyorsunuz, ne tür bakımlar yapıyorsunuz paylaşır mısınız?
Şimdiden teşekkürer.
Şampuanı sakın uçlarına uygulamayın. Diplerindeki yağı temizlemek için kullanın. Uçlarına ise kuru saçlar için,bütçenize uygun olursa silikonsuz şampuan kullanın. Saç kırıklarınızı 6 ayda bir aldırın. Saçlarınızı banyoda kremliyken geniş tarakla tarayın. Onun dışında taramayın. Banyodan çıkınca saçlarınızı hunharca havluyla çitilemeyin. Havluyla ya da temiz bir tişörtle ya da markette satılan mikrofiber havluyla saçınızın sadece "kaba" suyunu alın. Sonra durulanmayan dalgalı-kıvırcık saç kremi(uçlarına tabi) alttan üste doğru avuçlayarak şekil verin. Eğer hava soğuksa ya da çıkmanız gerekiyorsa köpükle aynı işlemi yapıp vigoyla orta şiddetli hava akımına alarak kurutun. Ben kıvırcık saçlarımı anca böyle güzelleştiriyorumKızlar merhaba,
Çocukluğumdan beri saçlarımı sevmiyorum. Kabarık kendi halinde dalgalı şekilsiz bir saç.
Islak saça köpükle şekil versem tuhaf oluyor. (sevmesemde mecbur öyle yapıyorum.)
İnternette bir sürü zeytin yağ bakımları uyguluyorum hep kabarıklığı azaltırım diye.
Örüp söksem yine kabarıyor. Kıvırcık desen kıvırcık değil, dalgalı desen bi taraf düz bi taraf dalgalı garip kabarık bir saç.
Siz neler yapıyorsunuz saçlarınıza? Haftada kaç kere düzleştiriyorsunuz, ne tür bakımlar yapıyorsunuz paylaşır mısınız?
Şimdiden teşekkürer.
Bende biraz bu durumdan şikayetçiyim.
Brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıran varsa , deneyimini yazabilir mi?
Konuyu takipteyim.
haftada bır dustan once de surer bır gece bekletır yıkarım ama dustan sonra da durulanmayan sac bakım kremı yerıne yıne uygularım yaglanmaması ıcın soyle yapıyorumTeşekkürler.
Düzleştirici özelliği olan tarak nasıl bir şey ve hindistan cevizi yağı saçımı yıkamadan önce sürüp bekletiyordum siz duştan sonra sürüyorsunuz yağlı kalmıyor mu
Çok işlem var. Bence insanlar bukleleri ya da dalgalarıyla barışmalılarBrezilya fönü saç için travmatik bence... İnternette yaptırdığına çok pişman olanlar var...
Kızlar merhaba,
Şimdiden teşekkürer.