Saç Kesim Şekilleri Dalgalı düzleştiriciden yanmış saçlara tekrar şekil vermek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

avonu beğenmiyorum ben 2sene önce saçla ilgili bir ürünün almıştım bir etkisini göremedim ne yazıkki ama size iyi geliyorsa ne güzel:)saçları hala maaf durumdalar(

aynı sorunları yaşadım,organicumun mor şişedeki saç kremi var.önce saçımın uçlarını baya bir kestirdim,sonra o saç kremini uyguladım ve saçımın uçları banyodan sonra tararken daha fark etmeye başladı,hani saçlar ilk kesildiğinde uçları harikadır,sağlıklıdır ya.her yıkamadan sonra uçları hep öyle oldu.inanamadım kremdeki bu etkiye.ama üç kutu falan kullandım o kremden.tanesi 15 tl.ydi.geçen gün sordum 39 tl.olmuş.artık almam hayal oldu.çok pahalanmış.neyse saçları kurtardım ya artık başka krem kullanabilirim.

Saçlarının bir modeli yoksa yada modeli bozma korkun yoksa annene filan kesitr uçlarından hafif çünkü hangi maskeyi yaparsan yap kestirmeden olmuyor mutlaka kestirmen qerekir hemde daha çabk uzar.

eskıden tamamına sımdıde sadece kırıklar ıcın uclara dogak zeytınyagı suruyorum benıdmde sacım duzlestırıcıden azaldı kellestım resmen ama ınat ettım kestırmıycem zeytınyagı ıyı gelıyor

ben de aynı dertten muzdaribim
sürekli düzleştirmekten dalgası gitti. kabarık iğrenç bişey oldu

ben de aynı şekildeydim.
o kadar kötü gözüküyodu ki saçlarım, düzleştirmeden dışarı çıkarmıyordum nerdeyse. sonraa remington'un spin curl adındaki fön makinasından aldım.
önce gliss'in tarama spreyinden sıkıp öyle tarıyorum saçlarımı.
avon'un serumundan da sürüyorum saçlarımı kurutmadan.
önce normal kurutup sonra da boru gibi başlığıyla şekillendiriyorum saçımı. hem düzleştirici kadar bile vaktimi almıyor, hem sadece sıcak hava üfleyerek dalgalı şekil veriyorum. sadece önlerini de fırçayla fönlüyorum. düz saç kullanmaktan da bıkmıştım zaten, dalgalı daha hoş geliyor bana.
öneririm kısacası.

düzleştirici kullanmayı bıraktığım için saçlarım biraz toparlandı. yine de sağlıklı sayılmazlar tabi. başka çözümler de lazım...

ben bebe yağı sürüyorum kızlar hem besliyo hemde uçlarını onarıyo tavsiye ederim herkese..

yahu bizim saçlarımız bu haldeyken, bu şarkıcıların vs. saçları ne hale geliyor acaba? onlar neler yapıyor, yaptırıyor? nasıl bakıyorlardır saçlarına?

loreal arı sütlü şampuan,saç kremi ve özellikle saç maskesi resmen maşa,düzleştirici ve boyadan yanan saçlarımın kurtarıcı meleğidir :)) şuan harika durumdalar ama o dönem maskeyi bol bol kullandım haftada 1 kez kullanın diyolar ama ben ilk zamanlar 1 ay boyunca haftada 4-5 kez kullandım ve saçlarım gür ve uzun olduğu için haftada 1 kutu bitirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…