Şimdi kırık uçlar için birçok şey söylenmiş, bunu benden iyi bilen olamaz diye düşünüyorum. Jiletle uçlarından almaktan bile bahsetmişsiniz ki, bu jilet ya da usturayla kesilen saç uçları bir süre sonra çatallaşmaya başlar ki bu kırıktan ve yanıktan daha tehlikeli ve daha berbat bir görüntüdür. Elma sirkesi ise saçlarını sadece yumuşatır ve parlatır. Tek başına saçındaki kırıkları onarmak gibi bir meziyeti yoktur. Zaten elma sirkesi ciltte daha iyidir, sivilce giderme, kepeklenmeyi önleme, gözenek açma vs. gibi... Gel gelelim senin kırıkların sanırım fön, maşa ve düzleştiriciden kaynaklanıyor, hele bir de boyadan yananlar var ki içler acısı bunu ben yaşadım. Saçının tam 4 cm ye kadarki olan kısmı ölü oluyor resmen. Boya yanıklarına dikkat :) Şimdi kendi kullandığım bir ürün var hatta 2 ürün. o kadar da pahalı olmayıp ve mucizevi denilecek kadar iyi sonuç veren birşey. Benim saçlarım defalarca oryel ile açıldı ve sonunda uçları ölmüş saçlara sahip oldum. Saçlarım zaten kısa kesme payı da yok. omuzlarımda. Şu sıralar 1 haftadır Avon un advance techniques serisinin straight & sleek(pürüsüzleştirici serum) bunu banyodan çıkıp saçlarımı kurutmadan ya da kuruttuktan sonra ufacık bir miktar saç uçlarıma boylarına sürüyorum. İnanılmaz bir yumuşaklık bunun tarifi olamaz :) ki fiyatı da o kadar pahalı birşey değil eğer indirimleri takip edebilirsen 6-7 TL ye satın alabilirsin. Diğer ürün de yeni kullanmaya başladım kırık uçları %95 e kadar onarmayı vaad eden ürün yine Avon un advance techniques serisinden damage repair (kuru veya yıpranmış saçlar için kırık uç onarıcı losyon) bu da hemen hemen diğeriyle aynı fiyatta. ben kullanıyorum. Çok memnunum benim uçları birbirine yapışan ve birbirine giren saçlarım bile adam olduysa sizin de denemenizi tavsiye ederim.
avonu beğenmiyorum ben 2sene önce saçla ilgili bir ürünün almıştım bir etkisini göremedim ne yazıkki ama size iyi geliyorsa ne güzel:)saçları hala maaf durumdalar(