Saç Kesim Şekilleri Dalbudak ile Saç Şekillendirme Sanatı :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

DalBudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
204
0
46
Isparta
Bu konuyu açayımmı açmayayım mı diye çok düşündüm. Ama en sonunda karar verdim açmaya .
Bigudi ile ilgili sorunlar görmüştüm birkaç yerde.
Bigudi ile kalın kocaman kocaman bukleler yapmayı göstericem.
Başliyalım :)

İlk önce bigudilerimizi kaynatalım.

Sonra bigudilerimize sıkalım ne istiyosak. Saç spreyi olur, ısıdan koruyucu olur...
Unutmayalım ki bigudi bir nem terapisidir.
İçi su ile dolan bigudileri daha çok tercih ederim ben...

Saçlarımızı olabildiğince kalın saralım. ara ara ve dibe kadar sokmayalım. Düğün lülesi değil de şöyle bi 32 mm lik havası olsun diye.

İşte burdan sonra 15-20 dakika bekliyoruz.
1 dakika felan saç kurutma makinesini tutuyoruz. Saçlarımız kolay şekil alsın diye.
Saçı inatçı olanlar bu aşamada saç spreyi sıkıp 5 dk fazla bekletsinler..

Bigudi'nin kapağını artık ne dersek , onu çıkarıp aşağı doğru çekerek saçımızdan bigudiyi ayırıyoruz.

Sonuçç , umarım istediğim gibi anlatabilmişimdir. Hepinize kolay gelsiinnn

cok hos yapmıssın canım elıne saglık.bende kullanmayı cok ıstıyorum bıgudıyı cunku maşa yıpratıyor.ama bıgudıde pratık degılmıs gıbı gelıyor.gercı bu su dolu olanlardan kullanmadım hıc sosıs bıgdı almıstım bı kez denedım beceremeyıp sogudum.daha ınce bıgudılerle nfalan sararsan gene resım eklermısın canım fıkır olur bızede

Sosislerde saçını ıslatman lazım tatlım ya . Yoksa tutması zor.
Islakken sarınca çok iyi tutar ama.
Ben illede içi su dolu olanı seçerim çünki nem var bi kere, saçına terapidir yani.
Daha ince bidugi bulabilirsem fikir olsun diye yaparım onu da ^^

Ya benim kafam şu Gliss e takıldıç nasıl bişey o:26:

Canım o Gliss in sıvılaştırılmış keratini saçıma bi işlem yapmadan onu sıkıyorum 2 - 3 fıs.
Koruyuculuğu bence mükemmel.

Eveeeett kızlar :) Sosis bigudi isteği vardı yaptım onu da .

İşte bigudileriimm Saim'inkini aldım , ucuz . tanesi 1 tlydi sanırım .
Saçım uzun yetmeyebilr diye 5 paket aldım , ama 4ü yetti .

Buda böyle bi jest olsunn :)

Başlayalım.

Şimdi bu işlem en çok banyo sonrası için uygundur . Saçınızı spreyle vs de ıslatabilirsiniz ama çabuk yağlanır.
Mutlaka ve mutlaka saçlar ıslak olucak ^^..
Sarmaya gelince, bununla sarmak hakikaten benim beklediğimden de zordu.
Fotoğraflada istediğim gibi anlatamayacağımı farkettim.Ve 20 saniyelik bir video çektim .
İndirip izleyin :)

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Tamamını sarınca şöyle oldu

Şimdi bunun üzerine yatın uyuyun, sonra kalkınca azıcık saç spreyi sıkın .
5 dakika bbekleyin ve açın ^^

Sonuç ;

Deneyecek arkadaşlara şimdiden kolay gelsin ..

Öptüm hepinizi şap şup

Son düzenleme:
DalBudak,canım ben aldım o sosis bigudilerden.Ama onlar açılmıyor mu öyle? Yani sarıyosun ya normal olarak.Bir de sosis bigudiden sonrasının resmi pek belli olmamış.Bukle oluyor mu? :44:

DalBudak,canım ben aldım o sosis bigudilerden.Ama onlar açılmıyor mu öyle? Yani sarıyosun ya normal olarak.Bir de sosis bigudiden sonrasının resmi pek belli olmamış.Bukle oluyor mu? :44:

Canım zaten açık oluyo hani uzun ince , katlayarak şekil veriyosun saçına.
Açarkende o katları düzleştirmeye çalışarak açıcaksın saçından.
İçinde ince tel oluyor o bigudilerin.
Evet bukle bukle olmuştu , hatta sonra bir uygulama daha yaptım çok sık sararak bonus oldum kıvırcık kıvırcık ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…