• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daisy mi? Guerlain l'ınstant magıc mı?

Gzde09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
26
0
36
İstanbul
hangisi daha güzel karar veremedim hangisini almayılım ? fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
ben magic kullandım ve şunu söyleyebilirim ki başta rüya gibi yumuşacık olsada zamanla ekşimsi bir kokuya dönüşüyor. daisy hiç koklamadım ama çok övgü aldığını duymuştum..:64:

anlamadım cnm sen daisymi diyosun?

daisy nin notaları ve tarzı daha çok ıdyll gibi çiçek ağırlıklı lınstand magıc daha farklı bir kulvarda bence . ben lınstand olanını çok severek yıllarca kullandım ıdyll de kullandım magıc i denedim hiç sevmedim maalesef ama daısy kokladığımda ıdyll in uyandırdığı hisleri uyandırdı bende ve alacağım parfümler listesine ekledim:1::1::1:

daisy nin notaları ve tarzı daha çok ıdyll gibi çiçek ağırlıklı lınstand magıc daha farklı bir kulvarda bence . ben lınstand olanını çok severek yıllarca kullandım ıdyll de kullandım magıc i denedim hiç sevmedim maalesef ama daısy kokladığımda ıdyll in uyandırdığı hisleri uyandırdı bende ve alacağım parfümler listesine ekledim:1::1::1:

anladım şimdi:) verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim

magicin kokusu nasıl?

uçuk fiyatı sebebiyle ancak 1 şişe kullanabildim :) epey yoğun ama rahatsız edici olmayan enteresan bir koku. misk-vanilya-orkide temel içerikleri. bana kalırsa kremsi pudramsı bir kokusu var. saatler sonra yumuşayıp çok daha hoş bir kokuya dönüşüyor.

L'instant magic mukemmel bi koku yaa. Tam bir bebek kokusu pudrali. Ben cok memnunum. Dp de taklidi yok ama sansiro da var ben ordan aliorum malum orjinali biraz pahali;)

ben daisy diyorum ...
tenimde pek kaliciligi olmasada :1: kiyafetlerime sikiyorum, yani yikanmazsalar bile 10 gün boyunca cok güzel kokarlar ... tatli, tatli cok seker :31:... daisy'm tek askim :27:

Back
X