• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daily Telegraph: Türkiye imparatorluğu geliyor............

Birde söyleyecek söz bulamayince böyle bir komedi cikti:))
" Ay sen burada yasamiyorsunnnn" :))

Iki gün önce " Türkiye sefillikte 13. " diye baslik acilinca " aciiiz, sefiliiizz" diye bagirilir ama böyle baslik acilinca " sen burada yasamiyorsunnnn"

Sanane kardesim nerede istersem orada yasarim, Ülkemi her sekilde takip eder, ülkemin iyiligi neyse onu isterim..
Bu bakisa göre, kimse yurtdisinda okumayacak, is kurmayacak, calismayacak... Sacmaliga bak ya..

Eminim benim Türkiye ye katkim bu tarz konusanlardan fazladir..
Adim gibi eminim buna..
Hadi verdigim vergileri gectim bazzi seyler var söylemek istemiyorum...
Bir ülkeye sahip cikmak ve o ülke hakkinda sözsahibi olmak icin, o ülkeye ve insanlarina ne kadar katki sagladigin önemli ise ben buradaki cogu kisiden daha fazla sözsahibiyim....
Bu nedenle gecin artik su ucuz ve anlamsiz " sen burda yasamiyonnnn" bla bla bla lari....

Sen acaba ne kadar katkı sağladın. PKK yi ben temizledim, Türkiye'nin dış borcunu ben cebimden ödedim edasıyla burada başkalarını küçük göremezsin

Ekrana bakarken ne tür bir gözlük kullaniyorsunuzda sizi böyle ucurdu ya..
Sevdalinka nin hayirsiz oldugunu nereden biliyorsunuz siz?

PKK yi ben bitirdim demisim, dis borcu ben ödedeim demisim, yazdiklarinizin konuda konusulanla en ufak alakasi yok ama bu forumla alakasi var mi onu bile bilemedim..

Yok cevap vermeyecektim, kaale bile almayacaktimda, ben Sevdalinka nin icinde bulundugu durumu az cok biliyorum, ona moral veriyorum, siz kim oluyorsunuzda " hayirsiza, hayirlisini vermez" diyorsunuz ya..
Insanlar iyice ucmus, haddinizi bilin biraz, inssanlar hakkinda böyle ahkam kesemezsiniz!

Elbette seni teğet geçecek. Bu ülke senin değil ki Bankacının, faizcinin, tefecinin tüfecinin ülkesidir.

Allah hayırlısını hayırlı olana verir. Hayırsız olana vermez ve de vermesini de istemiyoruz

Sen acaba ne kadar katkı sağladın. PKK yi ben temizledim, Türkiye'nin dış borcunu ben cebimden ödedim edasıyla burada başkalarını küçük göremezsin

Ooooo...Sanırım ötelerle bağlantınız var ve benim de hayırsız olduğumun bilgisi gelmiş herhalde.:6::6:

Biz kaç zamandır burada yazar çizeriz,tartışırız,yeri gelir kırar ve kırılırız ama sonrasında da helalleşiriz,prim yapmak istiyorsanız yanlış yerdesiniz.

Weiss teşekkür ederim,Allah razı olsun.Geçenlerde o kadar ağır bir laf işittim ki artık bunlara gülüp geçiyorum.:9:

Bu masallara asgari ücret yükseldiğinde orta tabaka çoğaldığında inanacağım

henüz cebimize girmeyen zenginliğin ancak hayalini kurarız

iş adamların gözü doymuyor

paylaşmıyorlar bu zenginliği halk paylaşmıyorlar , vergi dahi kaçırıyorlar

Yaw he he.

En birinci ekonomi biziz. :53:

Madenin çöktüğü Soma ilçesi Nijerya'da.

Oyulan yollarıyla Batıkent Almanya'da.

İnsanların şemsiyesiyle gezdiği metro Amerika'da.

Her yanından sorun fışkıran İstanbul İtalya'da.

En harika ekonomi biziz, hepimiz helikopterlerimize olmadı jiplerimize atlayıp işe gidiyoruz.

Odun olmadığı için soğuktan bebeğin öldüğü Ereğli'yi, coğrafya bilgim eksik olduğundan tam bilemeyeceğim ama tahminim ya İsveç ya Japonya'da.

Sırtında çocuğun ölüsünü taşıyan adamın yaşadığı Van da Fransa'da.

Yaw he he bizim ekonomi şahane. :51:

Hadi cümlenin sonuna sırıtma işareti ekleyerek cümleyi gerçek yapalım: Türkiye'nin ekonomisi şahane! :)))))))))))))
:46::9::35::17:

Son düzenleme:
Back