Birileri "arastirma yaptik Türkiye sefillik sirasinda 13. " bla bla bla yaparak gerceklerinin üzerini örtmeye calissalarda iste gercek bu..
Artik 10 sene önceki hasta adam sayilan Türkiye yok..
Allah in izni ile de 2016 dan sonra "BÜYÜK TÜRKIYE" yi herkes görecek..
Türkiye en hasta dönemini şu an yaşıyor bence 10 yıl önce değil.Böyle kendilerini kandırsınlar millet açlıktan sürünüyor 2 kuruşun hesabını yapıyor birileri hala palavra satıyor.Osmanlının son dönemi için hasta adam denilirdi. Tükiye için böyle dendiğini ilk kez duydum. Ciddiye almadım hiç açıkcası.. (Sadece bu benzetme konuyu sıfırlıyor...)
bunlara o müstahak hatta geçen monarşi diyen bile vardı.İmparatorluk tanımı öyle diyor efendim.
Kendi topraklarında oturan çeşitli milletleri egemenliği altında toplayan devlet biçimi.
İmparatorluk sözcüğü, Latince imperare (buyurmak, komuta etmek) -in+parare (tedarik etmek, donatmak)- kökünden gelir.
Gerçi ikincisi sana daha uygun...Tepenizde bir adam,her dediğine he demek...Padişahım çok yaşa...
Kontes lafi gedigine koymayi iyi bilir:)
Kimbilir hangi anlamazdan gelen cildirtida oda benim gibi mantigin son kalesine sigindi:))
Neyse artik konu dagilmasin lütfen..
Konu Ingilizlerin gercekleri gören ama sesinin duyulmasini istemedikleri uzmanlarindan bazilarinin;
Türkiye nin büyüyen ekonomisi karsisinda, gelecekteki Türkiye konusunda " Yakinda Türkiye imparatorlugu olabilir" demeleri yani Türkiye nin bir imtaratorluk kadar güclenecegini, bunu cevresindeki yerleri isgal ederek degil, ticarette dünya devletlerini sollayarak yapacagini söylemeleri...
:))) hayvani o kadar benliginden cikarip süslemisler ki, psikolojisi bozulmus insan zannetmis kendini:)))[video=youtube;beZebXGxUzA]http://www.youtube.com/watch?v=beZebXGxUzA[/video]
Oy nolur yumuşayın biraz ya:)
Ekonomi soyle iyi boyle buyuyor biz de calisip ediyoruz neden bir adim ileri gidemedik ya kac senedir.Bizim cepler delik kesin su para bi bizi teget geciyor demek
Bir ara gelirim geyige..
Düzelir, ümitsizliik iman edenlere yakismaz..
Rabbim hakkinda hayirlisini versin, karamsarlik imtahanini arttirir, kimbilir ne güzel günlerin olacaktir yeter ki hayirli olani versin Allah insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?