Aman ne kopyalanirsa kopyalansin..
Zira öyle davrananlarin benim gözümdeki yeri " hükümet kötü olsun, ekonomi batsin ama yeterki Erdogan gitsin" oluyor..
Zira hersey ortada.. Benim icin önemli olanda gercekler..
Birilerinin hükümeti karalamak icin söyledikleri degil..
Dünyanin zirvesinde degiliz elbet ama insallah o günlerde gelir..
Yoo sizin yazinizdaki uslubunuza karsi yerinde bir uslup...
Zira actigim konuya alayli alayli " 20 ülke icinde 16. sükür " demenize karsilik aldiginiz cevaptir..
Üstelik okudugunuzu anlamadan yaptiginiz bir alay etme cabasi lakin alay edeyim derken, kendinizi komik duruma düsürdügünüzü belirrtim bende..
Yani etki tepki meselesi..
İnşallah.. Dun bir haber vardi işçi bulamamakta 6. Olmusuz. Arkadaşlar sıralama haberlerini pek seviyorlar belirtmek istedim :) hem issiziz hem işçi bulamıyoruz :)
Esra Erol program yapsın da beni bulamayan iş verenlerle beni bir araya getirsin bari
İnşallah.. Dun bir haber vardi işçi bulamamakta 6. Olmusuz. Arkadaşlar sıralama haberlerini pek seviyorlar belirtmek istedim :) hem issiziz hem işçi bulamıyoruz :)
İs cok isci mi yok yani?
Yada misal 1000 liraya burun kivirip madenin altina girmek istemeyenlere ,Tuzlada tersanede calismak istemeyenlere,gokdelen yapiminda insaat iscisi olarak calismak istemeyenlere,tarlada gunluk yovmiyeli calismak istemeyenlere hem is yok diyorsunuz hemde is begenmiyor musunuz taşı mi bu ? Ben bunda gulunecek bisey bulamadim umarim soyledigini de yanlis anlasimdir.
Universiteyi bitirdin mi bilmiyorum insallah ta mezun olup isin garantidir ama okadar zorluklarla ailenin cabasiyla universite okuyup mezun olduktan sonra akademik kariyer yaptigin alanda degilde isci olarak is hayatina devam etmek ister misin? Burda bahsedilen iscinin ya taseron ya da asgari ucrete tabi isci oldugunu da dusundugumden soyluyorum.Ben istemezdim sahsen.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
E ne olacak inşaat da işçi calismasin mi.. Kendi kendine mi gökdelen dikilsin.. Ayrıca işçi bulamayan sektörler hic de kotu sektörler değil yönetici vs bulamamak da vardi... Ayrıca is begenmememk sadece parayla veya mesaiyle ilgili nedenler mi ? İnsanların neden is beğenmediğini bir sorgulayan, evime uzak sabah yedi de kalkip gitmek istemem diyene ne demeli ? Doğuya atanip istifa edene ne demeli ? Oo öyle değil iste is begenmemenin bir sürü nedenleri var...
Calisilmasin tabiki demiyorum ki bu sektorde calisana ihtiyac tabiki var ama agzimizdan hemen O madene girilmesin dedik ya 3 hafta once unutmamissindir?Neden dedik bunu ? ozaman o madenden komur cikarilmasin mi diyebilir misin? Sence bu ulkede Yasalar isci haklarini,is guvenligini ,isciyi koruyor mu? Bu sartlarda kim ister girsin calissin burda?Ben olaya boyle baktim bu konuda.
Yoneticilik bunlardan bhsedersekde hic yakin olmadigim bir brans ama cevremdeki issiz arkadaslarimdan duydugum 850 liraya 12 saatten fazla calistiriliyoruz o yuzden bu sektoru istemiyoruz minvalinde yorumlar yapiliyor.Daha dogruu sunu sorgulamak lazim ,Fazla genelledin bence is begenmemek kismini.Doguya 10000 ogretmeb ataniyorsa bunun kaci istifadini basip donuyor?yada saat 7 de kalkmak zor oluyor diyen kesim % kactir issizlerin? Gunumuz su sartlarinda keyfi cok fazla is reddetme durumunun oldugunu dusunmuyorum ben.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İktidarın zenginleştiği, yandaş beslediği ve halkın kömüre makarnaya muhtaç edildiği bir Türkiye ekonomisi. Kapitalizmin esiri olmuş bir Türkiye.
Kimden bahsediyorsun selinax ?Dünya deviyiz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?