Dahiliye hepsi mi kötü?

aleyleyley

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
29
6
24
Merhaba arkadaşlar, son bir aydır kemiklerim ağrıyor, kendimi yorgun hissediyorum. Ben de doktora gittim ancak kendi doktorum olmadığı için nöbetçi doktor bakmak istemedi sadece ilaç yazdı ve bir şey açıklamadı. Demir ve b12 yazmış ancak listede öyle görünmüyor. Yazılan ilaçlarında fotoğraflarını paylaşıyorum. Arkadaşlar doktor olan, benzer süreç yaşayanlar yardımcı olabilir mi? Ne yapmalıyım? Eczanedeki arkadaş hepsi çok kötü dikkat et tarzı şeyler dedi ancak ne yapacağımı bilemedim. Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• C69D62BF-6BEE-463F-B247-D2C971A1FC9B.jpeg
    C69D62BF-6BEE-463F-B247-D2C971A1FC9B.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 166
  • 27346B1C-A979-43B9-B8BA-48946F2D045E.jpeg
    27346B1C-A979-43B9-B8BA-48946F2D045E.jpeg
    115,8 KB · Görüntüleme: 149
D3 kritik seviyede kötü ilaçları kullanın ilaç içerken yağlı yemekler tüketin birde diyabet değeri dikkatimi çekti hiç bir şey dedi mi?

D3 kritik seviyede kötü ilaçları kullanın ilaç içerken yağlı yemekler tüketin birde diyabet değeri dikkatimi çekti hiç bir şey dedi mi?
Öncelikle Yorumunuz için çok teşekkür ederim, hiçbir şey demedi açıkçası sadece reçeteyi verdi yorumda bulunmadı. Diyabette ilginizi çeken nedir? Tekrar başka doktora başvurmalı mıyım?

Öncelikle Yorumunuz için çok teşekkür ederim, hiçbir şey demedi açıkçası sadece reçeteyi verdi yorumda bulunmadı. Diyabette ilginizi çeken nedir? Tekrar başka doktora başvurmalı mıyım?
Ben doktor değilim fakat kendim içinde takip ettiğim bir değer
En azından aile hekimine bir sorsanız çok iyi olur

Ben doktor değilim fakat kendim içinde takip ettiğim bir değer
En azından aile hekimine bir sorsanız çok iyi olur
Teşekkür ederim, aile doktoruna götürdüm ilk ancak kendisi alanı olmadığj için dahiliyeye yönlendirdi. İyi akşamlar dilerim sağolun

Canım benim de bu tarz ve daha fazlası şikayetlerim vardı anemi dahil. İlaçlar kalıcı değil ve yan etksii çok fazla. Ben şimdi çok köklü bir firmanın bitkisel vitaminlerini kullanıyorum.ok memnun kaldım 🤍

Eczacı arkadaş neye çok kötü dedi anlamadım. D vitaminin düşükmüş yazmış. Hemogramda hemoglobin değerin gözükmüyor. Sana b12 değil b vitamin kokteyli yazmış ağrıların için

Canım benim de bu tarz ve daha fazlası şikayetlerim vardı anemi dahil. İlaçlar kalıcı değil ve yan etksii çok fazla. Ben şimdi çok köklü bir firmanın bitkisel vitaminlerini kullanıyorum.ok memnun kaldım 🤍
Bu ilaçların yan etkisi çok fazla değil.

X