daha yakışıklısı varmı sizce...?

oldum olsı beğenirdim kıvanç tatlıtuğu. hatta taaa çocukluğumdan beri sarışınlara hastaydım. titanicde leonarda di caprio sonra truvada brad pıtt derken gittim buldum sarıyı.... :roflol:
şimdi en yakışıklısı benim aşkım :asigim: allah nazarlardan saklasın bitaneciğimi

tamam yakisikli usak da.........bunu sonda sifir birakan ne evlatlar sen biliyon mu:1rolleyestuh kaka ne bicim laf bunlar ,evli bi kadina hic yakisiyomu eliiiis:mymeka:)

Elis yağmurcn :mymeka: 8evlüsünüz sevap kazanıyoruz ama ben sarı değil resmin koydum esmere bakın kaydirigubbakcemile
napiyim yazarım işte art niyetim yopk Allah sahibine bağışlasın

esmeri daha yakisikli bencede,,,,,,,,,bunlari kocam okusa var yaaakötükedihüsoneyse ben gidiyim buralara baktikca ,kocama bakamiycam:roflol::roflol:

elbette var
bu adamı hiç beğenmiyorum ben yaa :1closedeyes: çok yapay geliyor bana, tamam hoş boylu poslu ama ötesi yok :1closedeyes:

çok bebek yüzlü ya ben bölelerini sevmiyom oğlan çocuğu gibi daha erkeksi durmalı bence.
benim ömrüm hepsine beş basar

Kıvanç Tatlıtuğ'u çok yakından görme şansım oldu. Gerçekten çok karizma ve yakışıklı biri. Ama erkekte de esmerin tadı... yerimseniben

yakışıklılıkta da orijinallik ararım :jeyyar::asigim:
özellikle yamuk ağzına bittiğim dağhan külegeç benim yakışıklımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenŞeniz

Ben Kıvanç Tatlıtuğ u hiç yakışıklı bulmuyorum.Hatta sapsarı kaşları ile bana çok çiğ ve itici geliyor.Sadece boyu posu var o kadar.Ondan kat kat daha yakışıklılarını görüyordum ben Karşıyaka da...:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:

ilk favorim eşim kesinliklede buda ikinci favorim....şakkıdışakkıdı
amannn sakın duymasın :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…