daha yakışıklısı varmı sizce...?

oldum olsı beğenirdim kıvanç tatlıtuğu. hatta taaa çocukluğumdan beri sarışınlara hastaydım. titanicde leonarda di caprio sonra truvada brad pıtt derken gittim buldum sarıyı.... :roflol:
şimdi en yakışıklısı benim aşkım :asigim: allah nazarlardan saklasın bitaneciğimi :nazar:

tamam yakisikli usak da.........bunu sonda sifir birakan ne evlatlar sen biliyon mu:1rolleyes:KK43:tuh kaka ne bicim laf bunlar ,evli bi kadina hic yakisiyomu eliiiis:mymeka:)

Elis yağmurcn :mymeka: 8evlüsünüz sevap kazanıyoruz ama ben sarı değil resmin koydum esmere bakın kaydirigubbakcemile
napiyim yazarım işte art niyetim yopk Allah sahibine bağışlasın :nazar:

esmeri daha yakisikli bencede,,,,,,,,,bunlari kocam okusa var yaaakötükedihüsoneyse ben gidiyim buralara baktikca ,kocama bakamiycam:roflol::roflol:

elbette var :nazar:
bu adamı hiç beğenmiyorum ben yaa :1closedeyes: çok yapay geliyor bana, tamam hoş boylu poslu ama ötesi yok :1closedeyes:

çok bebek yüzlü ya ben bölelerini sevmiyom oğlan çocuğu gibi daha erkeksi durmalı bence.
benim ömrüm hepsine beş basar

o kadarda değil bence bu :d

image00127thqu9ey8.jpg

bence daha tatlı

benimki duymasın amaaakaydirigubbakcemile3 bende bunu beğendim esmer erkekler çekici oluyoo :icecream:

Kıvanç Tatlıtuğ'u çok yakından görme şansım oldu. Gerçekten çok karizma ve yakışıklı biri. Ama erkekte de esmerin tadı... yerimseniben

20260827mz7.jpg

yakışıklılıkta da orijinallik ararım :jeyyar::asigim:
özellikle yamuk ağzına bittiğim dağhan külegeç benim yakışıklımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenŞeniz

Ben Kıvanç Tatlıtuğ u hiç yakışıklı bulmuyorum.Hatta sapsarı kaşları ile bana çok çiğ ve itici geliyor.Sadece boyu posu var o kadar.Ondan kat kat daha yakışıklılarını görüyordum ben Karşıyaka da...:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:

ilk favorim eşim kesinliklede buda ikinci favorim....şakkıdışakkıdı
amannn sakın duymasın :mymeka:

X