Daha şuan Bebek istemiyorum :(

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Yine benn :(
Bu seferki korkum da başka..
Kızlar ben doğum kontrol hapı kullanmayı pek istemedim, eşimin korunması konusunda karar kıldık.. Fakat evlendiğim ilk bir ay içinde 2 tane ella yuttum..
Doğum kontrol hapının vereceği zarardan çok daha fazlasını aldım vücuduma :(
O ay adetim 12 gün geç oldu, geçen ay 1 gün geç oldu bu ay ise 5 inde Regl olmam lazımdı, 2 gün geçti olmadım çok korkuyorum... ( şuan için Bebek istemiyorum)
Gecikme hala elladan dolayı olabilir mi?
Vücudumda göğüslerimde acı hissediyorum sertlikler var, karnımda ise ara ara hafif batma olur gibi..
Psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür sık idrara çıkıyorum, ve yine psikolojik mi bilmiyorum hafif midem bulanır gibi :(
Gecikme fazla olmadığı için test alsam da kesin sonuç vermeyecek eğer pazartesiye olmazsam hala kan testi vereceğim ..
Şüpheli ilişki olmadı diye düşünüyorum, kontrol felan ettim her seferinde ..
Bu anlattıklarıma göre ne dersiniz hamilelik ihtimali var mı :(

Nasıl kontrol ettiniz?
Bence psikolojik büyük ihtimalle ama sizin için en iyisi spiral.

Yine benn :KK43:
Kızlar ben doğum kontrol hapı kullanmayı pek istemedim, eşimin korunması konusunda karar kıldık.. Fakat evlendiğim ilk bir ay içinde 2 tane ella yuttum..
Doğum kontrol hapının vereceği zarardan çok daha fazlasını aldım vücuduma :KK43:
O ay adetim 12 gün geç oldu, geçen ay 1 gün geç oldu bu ay ise 5 inde Regl olmam lazımdı, 2 gün geçti olmadım çok korkuyorum... ( şuan için Bebek istemiyorum)
Vücudumda göğüslerimde acı hissediyorum sertlikler var, karnımda ise ara ara hafif batma olur gibi..
Psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür sık idrara çıkıyorum, ve yine psikolojik mi bilmiyorum hafif midem bulanır gibi :KK43:
Gecikme fazla olmadığı için test alsam da kesin sonuç vermeyecek eğer pazartesiye olmazsam hala kan testi vereceğim ..
Bu anlattıklarıma göre ne dersiniz hamilelik ihtimali var mı :KK43:

Öncelikle adet tarihinden 6 gün öncesinde bile sonuç veren testler var. Gecikme olduysa testler kesin sonuç verir.
Sonra prezervatifle mi korunuyorsunuz. O zaman ellaya çok gerek yok sanki.
Geri çekilme ile korunuyorsanız o şekilde yapmayın derim.

şuan ne kadar sürelik evlisin peki.ella yutalı ne kadar oldu?
kan testi kesin sonuç ama psikolojikte olabilir ama içinde hamile gibi bir his varsa genelde doğru çıkar

Doğum kontrol hapının vereceği zarardan çok daha fazlasını aldım vücuduma :KK43:
Psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür sık idrara çıkıyorum, ve yine psikolojik mi bilmiyorum hafif midem bulanır gibi :KK43:
Yok hicte erken değil adetin geçmiş zaten gebelik varsa çıkar. Pazartesiyi beklemem gerek yok

Öncelikle adet tarihinden 6 gün öncesinde bile sonuç veren testler var. Gecikme olduysa testler kesin sonuç verir.
Sonra prezervatifle mi korunuyorsunuz. O zaman ellaya çok gerek yok sanki.
Geri çekilme ile korunuyorsanız o şekilde yapmayın derim.

İlk ay bilinçsizce kullandım işte evet prezervatif ile korunuyoruz.. Ama pazartesiye kadar beklicem umarım olurum yaa.. Adet olmayı hiç bu kadar beklememiştim:(

şuan ne kadar sürelik evlisin peki.ella yutalı ne kadar oldu?
kan testi kesin sonuç ama psikolojikte olabilir ama içinde hamile gibi bir his varsa genelde doğru çıkar

3 aylık evliyim.. Ellayı en son 7 ağustosta yuttum.. Umarım psikolojiktir ya..

Madem şüpheli bir durum olmadı neden Ella içtiniz ? Doktorlar senede 3 kereden fazla Ella kullanımını asla ama asla önermiyor. Siz 1 ayda 2 tane içmişsiniz. Bu size çok çok büyük zarar vermiş olabilir. Evet hala Ella yüzünden de gecikiyor olabilirsiniz.

İlk ay bilinçsizce kullandım işte evet prezervatif ile korunuyoruz.. Ama pazartesiye kadar beklicem umarım olurum yaa.. Adet olmayı hiç bu kadar beklememiştim:KK43:

Canım bilinçsizce ilaç alma. Prezervatif delik falandır anlarım da öyle bir durum yoksa alma.
Eşine güveniyor musun korunma konusunda. Birazcık oluruna bırak o zaman. Böyle her sevişme sonrası prezervatif falan kontrol edersen eşin de irrite olur sen de gerilirsin.

eğer şüphe yoksa belirtiler psikolojiktir, gecikmeler de ella yüzündendir. ama dikkat edin. evli barklı insansınız bir ay içinde iki ella kullanmak ne demek.

Şüphe dediğim gibi her seferinde kontrol ettim iyi bir marka kullanmamıza rağmen..
Belirtiler yukarıda anlattığım gibi ama açıkcası korkuyorum

Şüphe dediğim gibi her seferinde kontrol ettim iyi bir marka kullanmamıza rağmen..
Belirtiler yukarıda anlattığım gibi ama açıkcası korkuyorum

hemen ilk haftalarda oluşur mu mide bulantısı gibi belirtiler? sanmıyorum. Şüpheli deidğim yani korunmadan mı birlikte oldunuz?

Canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama 3 ayda 2 düşüğüm bi hamileliğim var benimde eşim istemiyor başından beri ama Rabbim nasip etti çok şükür ben çok istiyordum .şöyle söyleyeyim sana benim adetime 10 gün vardı bebeğimi öğrendiğim de hakkında hayırlısı ama varsa öğrenirsin

Back