- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi nazligamzelim
-
bebeklerimiz şefaat edecek inşallah bize.ben de bazen deli olacak gıbı oluyorum.çalıstığım okulda mınıklarde var yureğim cız ediyor.onları gordukçe.çok fazla duşunme dedi doktorumda stres uremeyı olımsuz etkılr dedı.oyalanacak seyler bulmaya çalısıyorım.bos kalınca
diyorum ya benimde 7 ay oldu ama ne hamile görmeye nede bebek görmeye dayanamıyorum bazen kendimi isyan ederken buluyorum niye ben niye benim oğlum ama sonra pişman oluyorum allahın bir bildiği vardır elbet hala aklıma gelince ağlama krizlerine giriyorum çoğu zaman geceleri bile ağlayarak uyanıyorum
Umudunu kaybetme biliyorum çok zor zamanla geçmiyor ama azalıyorinşallah bu defa alırım kucağıma ve bu durumu yaşayan herkez birgün alır inşallah bebeklerini sağ salim kucaklarina
Bu konuda tecrubeli olan yokmu arkadaslar?? Yardim lutfen 😔😔
Canim ilk adet tarihin gebeliginin sonlandigi gün.benim 20 siydi 20 sinde oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rengine miktarina takilma.bir dahaki ay daha çok sokersin .3.ay düzelir.benim 5.ay ben de bu ay korunmuyorum.
İnşallah sökülür zaten bebegimi kaybetmenin acısı bide baska saglık sorunu cıkmasından korkuyor insan.. Sonlandırma mı seninde canım yoksa düşükmü bu suni sancılar ve ilaçlarında etkisi vardır belkide ondan böyle..zaten benim kanamamda cok sürdü sonlandırma sonrası 2 ünite kan verildi 😔 suanda da 17 gun kanama lekelenmeye dönüşüp adet oldum bitmek bilmedi yani 😁😁
Canim her ikisinde diyebilirim.kanamam vardi bebek hastaymis.vücut atiyormus zaten .2 gün surdu Doğumum.çok aci.allah yasatmasin.bu aydan itibaren korunmuyorum artik
Benim bebegimde hastaydı ama vucut atmadı ne kadar yasamaz densede , cok acı ceker densede kalbi atarken o kararı vermek zor zaten acı olan oinşallah saglıkla bebeklrrimize kavusuruz 🙏👼
Merhaba bendede ntd şüphesi var ama bu konu hakkında bilgim yok 17 haftalık hamileyim nasıl bir yol izlemem gerekli kısaca ntd nediramin cnm ayni dilekler senin icinde olsun saglikli bebislerimizle tekrar hayata tutunuruz insallah gelismelerden birbirimizi haberdar edelim irtibati koparmayalim tabi sende istersen ben mumkun oldugunca yazmaya calisirim saglicakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?