Ne zaman iğne vuruldunuz peki o gün mü iğne yaptırdınız bu arada adet döngünüz kaç günDoktor beni femarayı kullanacağım 5.gün çağırmıştı yani adetimin 9.günü, sabahtan gittiğim için o günküleri içmemiştim daha hatta. Yumurta büyüklükleri iyi içmene gerek yok demişti 4 gün ikişer defa içmiş olmuştum
Kafam iyice karıştı sizce ne yapmayalımBeni birkaç gün sonra tekrar çağırdı çatlamış mı bakalım diye, çatlamadıysa iğne verecekti ama çatlamıştı. Döngülerim 30 32 gün
Peki sizde işe yaradimi femara hamilemisiniz suanBeni birkaç gün sonra tekrar çağırdı çatlamış mı bakalım diye, çatlamadıysa iğne verecekti ama çatlamıştı. Döngülerim 30 32 gün
Bilmiyorum ki evet haklısınız aslında rahim kalınlığına bakıldı 3.gun gitmiştim 2 milim dedi ona göre hesaplayıp çağırdı belkide bilemiyorumHer doktorun stili farklı oluyor bence size ne dediyse öyle yapın kafanızı karıştırmayınBen letu kullanmıştım beş gün kullanıp bitirdikten iki gün sonra yumurta boyutuna bakmak için çağırmıştı. Doktorunuzun bir bilidiği vardır
İster istemez stres yapıyorum bu ay zaten grip oldum hala hastayım nasıl olcak hiç bilmiyorumEvet inanın bir bildiği vardır. Bu dönemde kendinizi strese sokmayın inşallah her şey yolunda gider
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahİster istemez stres yapıyorum bu ay zaten grip oldum hala hastayım nasıl olcak hiç bilmiyorum
Doktorun dediğini yapın tabi siz ya bildiği vardırKafam iyice karıştı sizce ne yapmayalım
Çok şükür, doğum yaptım 2 aylık şu anPeki sizde işe yaradimi femara hamilemisiniz suan
Allah bağışlasın darısı bize inşallahDoktorun dediğini yapın tabi siz ya bildiği vardır
Çok şükür, doğum yaptım 2 aylık şu an