Daha önce Femara kullanan kişiler bakabilir mi

makaleyaz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
141
31
25
Merhaba arkadaşlar adetin 3.gunu yani 16 Aralıkta femaraya başladım günde iki defa 5 gün boyunca kullanıcam doktorum bana adetin 12.günü gel dedi ama kafamı kurcalayan birşey var benim adet döngüm kısa 9.veya 10.gün gitmem gerekmezmiydi adet döngüm 23 24 25 gün arası değişiyor benimle aynı durumda olan varmı sizin doktorunuz hangi gün çağırdı

Doktor beni femarayı kullanacağım 5.gün çağırmıştı yani adetimin 9.günü, sabahtan gittiğim için o günküleri içmemiştim daha hatta. Yumurta büyüklükleri iyi içmene gerek yok demişti 4 gün ikişer defa içmiş olmuştum

Doktor beni femarayı kullanacağım 5.gün çağırmıştı yani adetimin 9.günü, sabahtan gittiğim için o günküleri içmemiştim daha hatta. Yumurta büyüklükleri iyi içmene gerek yok demişti 4 gün ikişer defa içmiş olmuştum
Ne zaman iğne vuruldunuz peki o gün mü iğne yaptırdınız bu arada adet döngünüz kaç gün😊

Beni birkaç gün sonra tekrar çağırdı çatlamış mı bakalım diye, çatlamadıysa iğne verecekti ama çatlamıştı. Döngülerim 30 32 gün

Her doktorun stili farklı oluyor bence size ne dediyse öyle yapın kafanızı karıştırmayın 🥰 Ben letu kullanmıştım beş gün kullanıp bitirdikten iki gün sonra yumurta boyutuna bakmak için çağırmıştı. Doktorunuzun bir bilidiği vardır🤲🏻

Her doktorun stili farklı oluyor bence size ne dediyse öyle yapın kafanızı karıştırmayın 🥰 Ben letu kullanmıştım beş gün kullanıp bitirdikten iki gün sonra yumurta boyutuna bakmak için çağırmıştı. Doktorunuzun bir bilidiği vardır🤲🏻
Bilmiyorum ki evet haklısınız aslında rahim kalınlığına bakıldı 3.gun gitmiştim 2 milim dedi ona göre hesaplayıp çağırdı belkide bilemiyorum

X