- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
-
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
Farkındayım . Diyorum insanların ne dertleri var bu da dert mi. Ama benimki dertten ziyade bir soyutlanmak gibi. Dunyadan soyutlandim sanki . Nasıl yeniden dünyaya karisacagimi ise bilmiyorumDaha çok gençsin ve yolun çok başındasın. Şimdi böyle yaparsan yolun sonunu bırak ortalarında bile teklersin. Antidepresan falan hikaye.Kendi kendinin antidepresanı ol. Çok güçlü bir kadın olduğumu söyleyemem,zaman ve yaş insanı biraz daha olgunlaştırıp ota bota takılmamayı ve unutmayı öğretiyor. Yorma kendini bırak bazı şeyleri akışına.
Dışarıda boguluyorum sanki. Her yer bana eski anıları hatırlatıyor . Beynim susmuyor çıkıncabiraz klişe olacak ama zaman gerekli. gerçekten. zamana ihtiyacın var. ortamlara giremiyorsan tek başına çık dolaş hava al iyi gelir. çok dinlemezsin böylece kendini.
Ilacın care olacağına inanmıyorum . Ilaç beni ot gibi yaptı .Tek yapman gereken,
Psikiyatra tekrar gidip,bunları anlatmak
İlaç değişimi olur, doz düşürür
Ciddi bunalıma burda çare bulamazsın
Zira zaman zaman ben de dahil olmak üzere, acımasız yorum yapan üyeler seni kötüleştirebilir
anlıyorum.. acı çekerek yeneceksin bunu, başka yolu yok. inan bana geçecek ama, illaki geçiyor. öyle yada böyle. bu pek yardımcı olmadı sana belki ama yüzleşmen gerekiyor bu durumlaDışarıda boguluyorum sanki. Her yer bana eski anıları hatırlatıyor . Beynim susmuyor çıkınca
Inşallah . . Inanıyorum geçecek ama bu süre zarfında ben akıp giden zamanı kaybetmiş olacağımanlıyorum.. acı çekerek yeneceksin bunu, başka yolu yok. inan bana geçecek ama, illaki geçiyor. öyle yada böyle.
yapmayı sevdiğin şeyler vardır mutlaka. bir hobin? bi evcil hayvan edinsen mesela? kafanı dağıtacak şeyler düşünmeye çalışıyorum:) sen de bi düşün bakalımInşallah . . Inanıyorum geçecek ama bu süre zarfında ben akıp giden zamanı kaybetmiş olacağım
Gitmek istediğim kurslar vardı, hobilerim de var aslında . Ama ışte gücüm yok . Yani insanları görmeyi sohbet etmeyi gulmeyi konuşmayı istemiyorum . Sanki boguluyorumyapmayı sevdiğin şeyler vardır mutlaka. bir hobin? bi evcil hayvan edinsen mesela? kafanı dağıtacak şeyler düşünmeye çalışıyorum:) sen de bi düşün bakalım
Hah aynen bunu biliyorum . Ama sanki hayatın tüm renkleri silinmiş .Her yer gri. Tadı kaçtı herşeyin. Benim elimde mi bilmiyorum bazen zorluyorum kendimi dışarı çıkıyorum acele ile eve geliyorum boguluyorm sanki disaridaZamanla geçecek bu yaşadıgın sıkıntılar.Emin ol senin bu yaşadıklarının bin katını yaşıyan insanlar bile toparlanıyor.Birazda senin elinde iyi olmak.Yalnızlaştırma kendini bu seni daha çok bunalıma solar.İnsanlar ile iletişime geçmek için zorla kendini dışarı çıkınca hayattan zevk almaya bak.şuan en güzel yaşlarındasın inan bunu kıymetini bil sonra dha çok pişman olursun.Emin ol başka bir kısmetin seni bekliyor bir yerlerde o yuzden kendini kapatma.
Sen istemezsen psikiyatr bir yere kadar sana destek olabilir tabi psikiyatr Aksatmadan git ama sende bu durum takıntı olmaya başlamış artık hayatını engelliyor.Bunu yapma kendine daha fazla girdapa girersin sonra kurtulmak için daha çok ugraşırsın daha yolun başındasın üstüne git ben oyle yaptım.Dışarı çıkmak istemiyordum işten hemen eve gelip yatmak istiyordum sonra kendimi zorladım arkdaşlarında destek olsun sana beraber dışarı çıkın kendini bu psikolojiden kurtarmak senin elinde.Adam gitmişse salla kendi eksikliği varda gitti diye düşün neden senin özgüven düşecek o kaybetti de.Hah aynen bunu biliyorum . Ama sanki hayatın tüm renkleri silinmiş .Her yer gri. Tadı kaçtı herşeyin. Benim elimde mi bilmiyorum bazen zorluyorum kendimi dışarı çıkıyorum acele ile eve geliyorum boguluyorm sanki disarida