Alerjik yada reflüsü olan çocuklar gece öksürüyor genelde.
Gündüz iyiyse gönderin tabi ki 1 saat gidecekmiş zaten ama sonrasında da hastalanacak ,ilk senenin maalesef böyle bir handikapı var.
Bağışıklığını yüksek tutmaya bakın,beslenmesine uykusuna dikkat edin daha hızlı toparlar hastalık döneminde,belki daha hafif atlatır. Benim oğlum 6 kızım 12 yaşında,kışın c vitamini takviyesi veriyorum genelde(oğlum portakal,mandalina ,limon vb c vitamini kaynaklarını sevmiyor pek)hastalanacağını anladığım zaman probiyotik takviyesi veriyorum,o da iyi geliyor. Geçen sene anaokulu,bu sene ilkokul ben bu şekilde çok hasta etmeden atlattırdım dönemi. Ha ben hiç hastalanmadığım kadar hastalandım geçen kış, doktor çocuklar tasıyıcı olabiliyor demişti. Sanıyorum haklıydı,hafif burun akıntısı sıfır ateşle okuldan gayet keyifli geldiği günlerden sonra ben çok hastalandım.
Bu sebeple kendinize de bağışıklık anlamında özenli davranın derim.
Bu sene işe başlamasanız seneye başlasanız yine ilk sene bağışıklık kazanana kadar üç aşağı bes yukarı benzer şeyler yaşanacak zaten,seneye bakacak ekstra biri olmayacaksa zaten birşey değişmeyecek.
Deneyin bir şekilde altından kalkarsınız diye düşünüyorum. Baktınız olmuyor ona göre bir karar verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.