Kontakt Lens Daha ilk deneyimimde yıllık lens almam mantıklı mı ?

Feba

Hayaller Peşinde... ):
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
98
0
Arkadaşlar ilk defa lens kullanacağım. Solotica almak istiyorum . Ama o da ne yazık ki yıllıkmış. Bu yüzden tereddüt yaşıyorum. Yırtarsam diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

cnm madem ilk defa kullancaksın aylık al dene. kullanabiliyormusun diye. eğer baktın kullanabiliyosun solotica alırsın. kolay kolay yırtılan lens değilmiş sanırım o.

ama ben soloticayla tanınmak istiyorum diğerleri yapay duruyor çünkü. Yani doğal gibi görünsün ve insanlar yadırgamasın istiyorum. Ama galiba başka çarem yok

Soloticalar harika canım bide sana yakışan rengi buldun mu
Hiç lens kullanmayan bi arkadaşıma solotica aldım ve bunlarla başladı lens kullanmaya süresi bitince yine aynı renkten alıcam diyor

Ten rengim Rihannaya benziyor o yüzden de Rihannanın göz rengine en yakın olan Charm melleri seçtim ben de

Son düzenleme:
Soloticalar harika canım bide sana yakışan rengi buldun mu
Hiç lens kullanmayan bi arkadaşıma solotica aldım ve bunlarla başladı lens kullanmaya süresi bitince yine aynı renkten alıcam diyor

Arkadaşın zorluk çekiyor mu peki ? Hiç yıttı mı mesela ?

ama ben soloticayla tanınmak istiyorum diğerleri yapay duruyor çünkü. Yani doğal gibi görünsün ve insanlar yadırgamasın istiyorum. Ama galiba başka çarem yok

cnm benim demek istediğim eğer ilk defa lens kullancaksan bazı gözler kabul etmiyor lensi. bide yıllıklar ucuz değil. takamazssan köşede durur ve bunun örnekleri çok. en ucuzu al bakalım kabul edicek mi gözlerin. baktın sorun yaşamıyorsun solotica al. en güzel renkler onda çünkü.

Galiba bu daha mantıklı... Peki aylık ve şeffaf numaralı alsam farkestmez değil mi ? Renkli lensle şeffaf lens arasında bi fark yoktur herhalde

Galiba bu daha mantıklı... Peki aylık ve şeffaf numaralı alsam farkestmez değil mi ? Renkli lensle şeffaf lens arasında bi fark yoktur herhalde

kalınlık incelik belki olabilir cnm pek emin değilim o konuda :44:

Arkadaşın zorluk çekiyor mu peki ? Hiç yıttı mı mesela ?

Hiç zorluk çekmiyor canım Tabii ilk takarken zorlandı. ben takıyordum lenslerini ama sonra alıştı hala aynı lensi kullanıyor. zaten ekime kadar süresi var. o kadar memnun ki süresi bitince yenisi alacak

bence solotica alman cok mantıklı ne güzel hem kaliteli hem yılık dah Ne olsun

solotica tabi ki en doğal görünen lens..ancak renk seçimi doğru yapılmazsa ve renk yakışmazsa verilen paraya da yazık olur...dokusu istediği kadar doğal olsun bir işe yaramaz...bence önce aylık lensleri dene..doğalına yapayına bakma...böylece hangi renkler sana yakışıyor hangileri yakışmıyor önce o konuda bir fikrin olur..bunu denemeden bilemezsin..mesela kimi insana yeşil yakışır mavi yakışmaz..kimi insana mavi yakışır yeşil gitmez...veya kimi insana açık renkler kimi insana daha koyu renkler daha çok gider...sen bu konuda bir fikir sahibi değilken yıllık lens alman biraz riske girmek demek bence...

ha illa ki solotica alıcam diyorsam ben sana git freshlook al diyemem ama en azından bir optikçide freshlook renklerini yada aylık lens olarak ne varsa işte...renkleri bir dene en azından..hangi rengin yakıştığını gözünle gör...almak zorunda değilsin....mesela diyelim mavi tonları mı daha çok yakıştı...o zaman soloticanın mavi duran tonlarını inceler ona göre renk seçimi yaparsın....en azından hangi tür renklerden seçim yapman gerektiğini netleştirirsin...
ha bu arada freshlook un dimensions serisinde sea green rengi var.. renkli gözler için üretilmiş ama kahve göz üzerindede çok doğal sonuç veriyo bu renk...ve bence solotica lenslerden sonra doğallıkta 2. sırada gelir....ve dokusu klasik freshlooklardan çok farklı...

Son düzenleme:
Hiç zorluk çekmiyor canım Tabii ilk takarken zorlandı. ben takıyordum lenslerini ama sonra alıştı hala aynı lensi kullanıyor. zaten ekime kadar süresi var. o kadar memnun ki süresi bitince yenisi alacak

Ben de inşallah öyle yaparım ama denemelik lenslerimi kullandıktan sonra tabii

Süper olur ilk önce denemeliyim renkleri tabiki Çok sağol canım :)
Benim aklım soloticalarda kaldı biraz ama oolmazsa da artık freshlook a bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…