Arkadaşlar bir süre önce saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı.kendi saçım kestane liseden beri röfle yaptırıyorum.çok yıprandı ve çok döküldü.sonra röfleyi ve boyayı bıraktım. hamile kaldım saç fışkırdı kafamdan hormonlardan sanırım. doğum yaptıktan tam 1 sene sonra yani 2 ay öncesi yine dökülme başladı ama bu arada bebeğim 4 aylıkken dayanamayıp röfle yaptırmıştım.saçlarımı rezil ettiler. 3 ay önce bi daha yaptırdım iyice mahvoldu.aralarda da hep dip boya yapıyordum.saçlarım resmen pamuk şekeri gibi oldu ve dediğim gibi dökülme başladı. bu arada 4-5 aydır anneminde saçlarında dökülmeler başladı.bi sürü şey denedi.aslında ampuller formunda yazdığım gibi hint yağı ,badem yağı ve ampulleri kırıp (bepanten,evigen) haftada 2 kere yapınca saçlar yeniden çıkıyor. fakat yağlı formülleri arındırması zor olduğundanmıdır nedir yapmıyoruz ya da üşeniyoruz işte ne bileyim.. 1-1,5 ay önce telefonlarımıza turkcellden (faydalı bilgiler tarzı bi şey) bir mesaj geldi.annem hemen denedi ve dökülmesi şıp diye kesildi. ozamandan beri bana şunu yap kızım diye diye dilinde tüy bitti. keşke ozaman yapsaydım o süre zarfında avuç avuç döküldü saçlarım sinirimden ağlıyordum. en son bu pazartesi yani 2 gün önce yaptım veeee sonuç mükemmel. daha ilk uygulamadan sonra dökülmem bıçak gibi kesildi arkadaşlar,öyle mutluyumki..ayrıca o kedi tüyü gibi yanık saçlar gitti yerine ipek gibi saçlar geldi inanamıyorum. formül şu: 1 cezve suya bir tutam dövülmemiş çörek otu 5 dakika kaynatın.ılıyınca içine 4 damla çam terebentin ile masaj yapın.başınızı sarıp 20 dakika bekletin.haftada 2 kere.. işte annem bunu uyguluyor yalnız o durulamıyor. ben ise saçlarım çok yanık olduğu için çam terebentinde saçımı daha kötü yapıyor tel gibi oluyor onu koymadım sadece çörekotunu kaynatıp sürdüm havluyla sardım sonra fönle kuruttum,durulamadım bende. 2 gün öncesine kadar elimi her attığımda avuçla saç gelirken şimdi hiç yok .anneminde aynı şekilde.siz isteğe göre deneyin bence pişman olmazsınız.sormak istediğiniz bi şey olursa da seve seve cevaplarım.