kılıç balığı,bu önerdiğin ürün ne. serimi. şampuanmı,yada şekillendiricimi. arkadaşım soruyordaPaylaşım için teşekkürler...
Bütün bunları yapıyorum ama saçlarım çok çabuk sönüyor diyenler ve dolgunluk isteyenler için Davines Replumping serisi tavsiyemdir kızçeler, özellikle saçları ters kurutup kafayı kaldırınca ciddi bir hacim görülüyor ve saç kolay kolay basılmıyor, ben çözümü bunda buldum.Aklınızda olsun.
kılıç balığı,bu önerdiğin ürün ne. serimi. şampuanmı,yada şekillendiricimi. arkadaşım soruyorda
arkadaşım yanımda canım.Okypete, Davines Replumping serisi, şampuan, saç maskesi ve bir spreyi var eğer benim ki gibi hacimsiz saçları varsa memnun kalır.
Ben daha önce Loreal'in, John Frieda'nın ve bir çok diğer markanın hacim serilerini kullandım ama etkileri böyle değildi, öyle aman aman bir etki olmuyordu, hem etkileri anlıktı hem de saçları çok kurutuyordu.
Bu seri saçları cidden kökten kaldırıyor ve saç tellerine bir doku kazandırıyor zaten kullandıkça o dokunun oluştuğunu hissedebiliyorsun ve en güzel tarafı diğer ürünler gibi saçı mat bir hale getirmiyor,nemsiz bırakmıyor ve saçları dökmüyor.
Zaten serinin saçı esnekleştirdiği ve nemlendirdiği belirtilmiş o yüzden tereddüt etmedim almak için.Saç uçlarımı da hafifçe kıvırdığımda harika bir sonuç bıraktı bende ve çok sevdim.Sülfat ve paraben de içermiyor daha ne olsun.
Yakında blogda bununla alakalı bir yazı paylaşacaktım ama buradan ön giriş olsun dedim.
arkadaşım yanımda canım.
ayy çok teşekkürler kılıç balığı.arkadaşım yanımda bakıyor. o seriye. ısmarlayacak.şampuan maske ve sprey yeterli sanırım
bütçe sorun değil. şu anda ısmarlıyor netten zaten. tüyolarını bekliyoruz
yağlı bakımlar yapmıyor. hacimsiz bıraktığı için. şu an bodyshopun hacim şampuanını kullanıyor
tamam canım. bunuda iletiyorum. ilgin ve yardımların için çok teşekkür ederimTamam :) Kullandığım bir ürün daha var,
Davines Detoxifying Scrub Arındırıcı Şampuan, tek kelimeyle harika. Kafa derisinde ki tüm tabakaları, tüm yağlanmayı gideriyor, çok güzel bri şekilde arındırıyor ve işin ilginç yanı saç derisini uyardığı ve hava almasını sağladığı için saçlarımın uzaması hızlandı. Ben şampuanların saç uzatma etkisi olduğuna pek inanan bir insan değilim, netice de iki dakika tutuyoruz en fazla ne olabilir diye düşünüyordum ama bende bu şekilde bir etkisi oldu ve şaşırdım.
Link vermek yasak biliyorum ama sen bakar bakmaz silersin zaten.
Bunun bir de
Davines Detoxifying Superactive Detoks Serumu diye yan ürünü var ama onu henüz alamadım, tez zamanda bulursam küçük boyunu alacağım.
Rica ederim güle güle kullansın arkadaşın umarım memnun kalır.tamam canım. bunuda iletiyorum. ilgin ve yardımların için çok teşekkür ederim
Canım tamam da herşey hacim değil ki elektrik çarpmış gibi oluyorum ben hacim vermeye çalışırkenPaylaşım için teşekkürler...
Bütün bunları yapıyorum ama saçlarım çok çabuk sönüyor diyenler ve dolgunluk isteyenler için Davines Replumping serisi tavsiyemdir kızçeler, özellikle saçları ters kurutup kafayı kaldırınca ciddi bir hacim görülüyor ve saç kolay kolay basılmıyor, ben çözümü bunda buldum.Aklınızda olsun.
Canım tamam da herşey hacim değil ki elektrik çarpmış gibi oluyorum ben hacim vermeye çalışırken
Okypete, Davines Replumping serisi, şampuan, saç kremi ve bir sprey losyonu var eğer benim ki gibi hacimsiz saçları varsa memnun kalır.
Ben daha önce Loreal'in, John Frieda'nın ve bir çok diğer markanın hacim serilerini kullandım ama etkileri böyle değildi, öyle aman aman bir etki olmuyordu, hem etkileri anlıktı hem de saçları çok kurutuyordu.Dökülmeye sebep olması da cabası.
Bu seri saçları cidden kökten kaldırıyor ve saç tellerine bir doku kazandırıyor zaten kullandıkça o dokunun oluştuğunu hissedebiliyorsun ve en güzel tarafı diğer ürünler gibi saçı mat bir hale getirmiyor,nemsiz bırakmıyor ve saçları dökmüyor.
Zaten serinin saçı esnekleştirdiği ve nemlendirdiği belirtilmiş o yüzden tereddüt etmedim almak için.Saç uçlarımı da hafifçe kıvırdığımda harika bir sonuç bıraktı bende ve çok sevdim.Sülfat ve paraben de içermiyor daha ne olsun.
Yakında blogda bununla alakalı bir yazı paylaşacaktım ama buradan ön giriş olsun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?