• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha erkenmi???

hamileyim demeyi çok istiyordum ama daha deyil diyemicem hamileyim diye negatif çıktı sağlık olsun ne diyim ki daha bilmiyorum herseyin hayırlısı dimi ağlasamda üzülsemde bişey değişmicek sonuçta rabbim isteyenlerede banada nasip etsin tez vakitte inş :( :( :( :(

kızlar BAT ım bugün veya yarın
diyet yapıyordum birkaç gündür hatta şu 9 lu çaydan bile aldım ama belki hamileyim diye ara ara içiyordum çok sık değil
son 2 gündür yorgunluktan geberiyorum desem yeri elimi ayağımı kaldıracak takatim kalmıyor dün erkenden yatıp uyudum duramadım artık çok çabuk yoruluyorum ve ayağa kalkarken dizlerim falan ağrıyor hep
ve son 2 gündür acayip iştahım ar 2 saat arayla acıkıyorum ama öyle atıştırmayla falan geçmiyor yani bildiğin doyurucu şeyler istiyorum midem BEN AÇIIIMMMMM diye bağırıyor sanki hemen o an bir şeyler yemem gerek
ve ayrı son günlerde ilişki sırasında acayip zorluk çekiyorum canım çok yanıyor eşim de kendini çok kasıyorsun son günlerde rahat birak diyor ama ben onun bile farkında değilim sanki yeni evlenmişim gibi o günlerde çektiğim acıyı çekiyorum :((((((((((
diyet yapıyorum derken son günlerde iyice yemek dozajını kaçırdım :(
canım geçen acayip ayran çekti içmicem dedim ama dayanamadım işten eve gelir gelmez kendime tuzlu bir ayran yaptım kendime geldim
sizce ben hamile miyim ????????
yani 2-3 haftalıktır olsa olsa insan hemen aşerir mi ya da bu kjadar yorgun düşer mi belirtiler için erken değil m
psikolojik mi yoksa :(

Bu saydıkların hamileliğinin belirtisidir inşallah ama şunu söylemeliyim ki bu yazdıkların kış ayı gelmesiyle birlikte benim hersene bire bir yaşadığım şeyler... Şu an aynı haldeyim ve kış mevsiminden dolayı olduğunu diliyorum. Bu nedenle ben kendim için belirti olarak saymıyorum.

canım hayırlısı olsun...biraz daha bekle bazen yanılıyormuş idrar testleri...yine de ümitlendirmek istemem asla..lütfen üzülme mutlaka senin için daha doğru bir zaman vardır.

sağlık olsun canım sakın üzülme moralini yüksek tut.. rabbim isteyen herkese versin bebişleri,ve sana da, bana da..

canım hayırlısı olsun...biraz daha bekle bazen yanılıyormuş idrar testleri...yine de ümitlendirmek istemem asla..lütfen üzülme mutlaka senin için daha doğru bir zaman vardır.
inş yanılma olmuştur ne diyim hayırlısı yinede çok sağolun cevaplar için allah razı olsun hepinizden

Bu saydıkların hamileliğinin belirtisidir inşallah ama şunu söylemeliyim ki bu yazdıkların kış ayı gelmesiyle birlikte benim hersene bire bir yaşadığım şeyler... Şu an aynı haldeyim ve kış mevsiminden dolayı olduğunu diliyorum. Bu nedenle ben kendim için belirti olarak saymıyorum.

peki 2 hafta için çok erken değil mi belirtiler yoksa normal mi

hamileyim demeyi çok istiyordum ama daha deyil diyemicem hamileyim diye negatif çıktı sağlık olsun ne diyim ki daha bilmiyorum herseyin hayırlısı dimi ağlasamda üzülsemde bişey değişmicek sonuçta rabbim isteyenlerede banada nasip etsin tez vakitte inş :( :( :( :(

canım kendini hiç üzme sakın strese girme gebeliği engelleyen baş düşman stres bunu sakın unutma ben önemsemediğim aklıma gelmediği ay hamile kaldım ve şu an 12 haftalık hamileyim allahtan hayırlısını iste daha vakti vardır bol bol dua et düşünmemeye çalış

peki 2 hafta için çok erken değil mi belirtiler yoksa normal mi

Bünyeden bünyeye değişir bence. Vücut direnci düşük,beslenme düzensizliği olan, çabuk hastalanan ve yorulan insanların hamilelik belirtilerini daha erken ve daha yoğun yaşadığını düşünüyorum. 2 gerçince belirtiler başlayabilir bence. Ama genel olarak bizim yumurtlamamızdan 2 hafta sonra regl tarihimizse o tarihler içinde yüksek farklı bir belirti beklemek saçma olur. Regle kadar olan iki hafta içinde bebek var kabul edilmez tutunmaya çalışan bir zerreciktir sadece. Pek çok kez tutunamayan bebeğimiz hiç haberimiz olmadan regl kanamamızla düşmüştür. Regl tarihi geçmeden olan belirtilere kapılıp gitmek olsa olsa bardağın dolu tarafını umarak kendimizi mutlu etmeye yarar.

Back