Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acikcasi cilde dolgunluk kazandirmak botox, dolgu veya diger estetik operasyonlari gibi islemler haricinde mumkun degil. OHT peptide kremi kullanmadim cunku memnun olanlarin yaninda hicbir etki gormedigini soyliyenler de var. Ancak dirilik, canlilik icin size hem bedava hem de cok kolay bir yontem onerebilirim. Tercihen sabah ve aksam ( zamaniniz yoksa sadece aksam da olabilir cunku hucre yenilenme islemi gece uykuda gerceklesiyor) yuzunuze bakim urunlerinizi surdukten sonra, ceneden yukariya dogru parmak uclarinizla cildinizi yukariya dogru iterek (kulaklara dogru iter gibi) yuz masaji yapmaniz (2-3 dak yeterli ). Bu hem kan dolasimini artirarak urunun cildinize nufusunu kolaylastirir, hem de yercekimine karsi yapilan yukari hareketle yuzdeki sarkmalarin toparlanmasina yardimci olur.Ayni sekilde boyuna da ceneye dogru yukari yonlu masaj yapmayi ihmal etmemeli. Elbette ki mucize beklenmemeli ancak toparlanma anlaminda kesinlikle ise yaradigini soylemeliyim, ben 1 aydir duzenli olarak bu yuz masajini yapiyorum ve burun kenarlarindaki cizgilerimde acilma oldugunu soyliyebilirim.